Room 9 kvm konstruktion photo

Sovrum design 9 kvm (70 bilder)

 • Korrekt utformning av sovrum 9 kvm Det kommer att hjälpa dig att skapa en komfortzon för att koppla även på ett så litet område. Det viktigaste som krävs - en säng, garderob och sängbord, eller analoger därav, är att de mest funktionella möbler. Från resten säkert kan kasseras. I denna artikel kommer vi titta på hur du kan ordna rummet så att det var bekvämt, vackert, rustikt och samtidigt kan det passa allt du behöver för livet.

  Designen blir alltmer populär trend att använda en inredningselement i olika stilar. Detta innebär att du kan skapa en riktig blandning av favorit enheter. Det viktigaste att de smälter samman. På grund av detta kommer du att få din egen unika, unik design.

  Här beskriver vi några av de mest populära stilar som lämpar sig för litet sovrum 9 kvm Du kan göra det är att avgöra vilken av dem du vill genomföra i ditt hem. Bara hålla i minnet att den stil du inte skulle sluta på vad väljer möbler utan onödiga detaljer.

  Sovrum design 9 kvm i en modern stil

  Modern stil - en hög kvalitet material, enkelhet och bekvämlighet av möbler, liksom sin ursprungliga form. Som dekor använder ofta målningar eller fotografier. Särskilt populär stil av popkonst.

  Denna design är perfekt för ett litet sovrum. Att slå i rummet, välj en ovanlig sänggavel för sängar eller plocka upp bilder som speglar din smak.

  Huvud plus modern stil är att det är lätt att ändra. Lägg till neutral rum ljusa kuddar, ändra filt, ett par andra uppgifter och det kommer att se helt nya.

  Sovrum design 9 kvm i stil med minimalism

  Denna stil, som namnet antyder, innebär ett minimum av möbler och inredning. Varje objekt måste ha en specifik funktion eller han bara inte behöver rummet. Alla former av rigorösa och koncis, enkel och diskret produkt. Mer bekväm atmosfär kan skapas med hjälp av textilier: mattor, kuddar och liknande. Men mängden bör vara måttlig. Istället för gardiner ofta använder persienner eller gardiner.

  Vid utformningen av sovrum 9 kvm ofta väljer en vanlig vägg, i kombination med några ljusa fläckar i det inre. Också populärt spel av kontraster, såsom svart och vitt.

  Sovrum design 9 kvm i klassisk stil

  Klassisk stil syftar till att skapa en mysig atmosfär på grund av den mjuka och harmoniska kombinationen av hela situationen i sovrummet. Möbler väljer ofta ljusa eller bruna färger. För att avsluta använda en neutral färg - inte vit, men inte alltför rika. Dessutom kan väggarna vara dekorerad med dekorativa golvlister, lister.

  Klassikerna använder alltid de bästa materialen. Möbler är oftast gjorda av trä. Textilier är valda från standardvävnads klassiker - jacquard, Boucle, plysch. Inredningen såg bra graciösa ljuskronor och lampa, målningar på väggarna och en spegel i vackra ramar.

  Sovrum design 9 kvm i eko-stil

  Miljö stil innebär användning av naturliga material i inredningen. Detta gäller efterbehandling, möbler, textilier och inredning. För att uppnå den önskade effekten, kan du använda trä och sten i utsmyckningen av väggarna eller golvet, väljer möbler med den lagrade struktur, att ge företräde åt naturmaterial.

  Till exempel den ursprungliga lösningen för ett sovrum 9 kvm Det kommer att sänggavel av trä eller bambu. Det blir omedelbart en central del av rummet och be nödvändig rummet humör.

  Sovrum design 9 kvm skandinavisk stil

  Sovrum i nordisk stil - det är en av de mest optimala lösningar för arrangemanget av en 9-meters rum. Alla möbler, som regel mycket funktionell. Style inte införa en stel ram, så sängen, och det omgivande området, kan du ordna en mängd olika ämnen. Till exempel välja ett toalettbord, och det är möjligt för samma ändamål att ta en trälåda eller en pall.

  Finish är oftast ljus. Även i denna stil ofta använder kombinerade version, en vägg täckt med färgstarka tapeter, och andra gör enfärgat. Omslag väljer en vägg med ett fönster eller en som bygger på sänggaveln.

  I stora mängder kan du använda dyschor, kuddar, filtar. Kort sagt, alla textilier, vilket gör rummet mer varm och mysig.

  Den färgpalett för ett sovrum 9 kvm

  Färgskalan i ett litet sovrum 9 kvm Den spelar en viktig roll. Var noga med att notera vilken sida av rummet ut genom fönstret. Om de går söderut, hålla sig till neutralt vitt eller kalla färger (blå, ljusgrön). Om norr, är det bättre att passa varma nyanser och pastellfärger. I det här fallet använder inte mer än 2 grundfärgerna i konstruktionen.

  White - den bästa färgen för trim ett litet sovrum, eftersom det expanderar utrymmet perfekt. Dess ytterligare fördel är att du kan välja vilken du gillade möblerna färg.

  Vissa gillar lilla vita rum. Någon späder vita trä toner och gör rummet varmare. Och vissa föredrar att lägga ljusa färger och skapa en riktig semester stämning i den.

  Mörka väggar inte utöka utrymmet, men de har en annan stor fördel - de döljer hörnen av rummet, så att du inte längre känner dess gränser. Du är i kammaren rummet, som lugnar och slappnar inte värre än de vanliga pastellfärger.

  Att designa ett sovrum 9 kvm väl lämpad brun, mörkblå och mörkgrå toner. För att hålla balansen i mättnad, använda ljusa sängkläder och dekor.

  Sovrum 9 kvm i kontrastfärger

  Skapa en kontrast i sitt sovrum vägg! Denna teknik ser snygg och hjälper till att visuellt ändra utrymme. Till exempel kommer en utmärkt lösning för avlånga rum måla bortre väggen en mörk färg. På grund av detta är det i allmänhet neutral bakgrund, kommer att visas närmare.

  Också intressant effekt kan uppnås med hjälp av fototapeter. De kommer att bli centrum för en kontrasterande 9 meter sovrum och kommer att be henne på humör. Om du väljer en bild av staden, natur eller någon annan som har möjligheten att avståndet är det visuellt radera gränserna för rum i denna riktning.

  Neutral grå färg är perfekt för sovrummet området 9 kvadratmeter, så det är mycket tyst och ädel ton. Interiören kan användas som ett av dess skugga och spela på grund av skillnaden i mättnad eller använda andra tekniker.

  Ofta grå clearance utspädd populärt idag, gult eller turkos. Vanligtvis ljus gör kuddar, målningar och andra föremål, som, om så önskas, kan lätt bytas ut mot andra i ett annat färgschema.

  Sovrum 9 kvm Pastel

  Pastellfärger - är det mest populära färger för inredning sovrum 9 kvm Dessa nyanser är mycket lättare att kombinera med varandra än ljusa och mättade. Dessutom är de riktigt bra komfort, är mycket viktigt för rekreation. Oftast används i utformningen av den klassiska stilen.

  Pastellfärger, och kan vara varm eller kall. Det är värt att komma ihåg om du väljer ett färgschema enligt den, i söder eller norr om fönstren öppna.

  Beroende på vilken stil är bäst att välja ett laminat, parkett eller träskiva. Beläggningen kan läggas på diagonalen - detta kommer att utöka utrymmet. Denna teknik är särskilt relevant i avlånga rum. För ett litet sovrum 9 kvm Det är också viktigt att tänka på att golvet ska vara några nyanser mörkare än taket, annars rummet blir som en sluten låda.

  Alternativt kan golvbeläggningen väljas från pluggen. Populariteten av detta material är förknippad med tendensen att använda naturmaterial i hemmet. På grund av sin struktur röret avlastar trötta ben, missa inte den kalla och för sig är ganska varmt vid beröring. En ytterligare fördel - det är ljudisolerade. Om någon höll rummet, behöver du inte hör något, och du kommer att sova på. Med andra ord är det ett idealiskt material för golv, som verkligen hjälper dig att slappna av.

  Det vanligaste sättet att avsluta väggar i sovrummet 9 kvm - en målning. Oftast gör de ut i en färg, och taket är täckt med vit färg. Det händer också att väggarna med taket målas i en enda färg. Tack vare en sådan mottagning suddar ut gränserna mellan dessa ytor.

  Även i 9-meters sovrum använder ofta tapeter. Många sådana yta verkar särskilt bekväm. När du väljer ett mönster, anser stilen i rummet! Så för minimalistisk design geometriska utskrifter passar bättre, och för klassiker - blommor. Dessutom, för litet sovrum bör inte välja omslag med en stor siffra, eftersom den äter upp mycket plats.

  Det bästa alternativet för en 9-meters sovrum - klassiska vita tak. I vissa fall kan du välja att inte snövit beläggning och till exempel elfenben eller annan färg som är bättre lämpad för designen.

  När det gäller design, de små rummen definitivt inte använder komplexa tak flera nivåer - de ser alltför låg och tung. Den enda lösningen som du kan skapa en liten fördjupning - ett belysningsarrangemang i nischen. Denna teknik är tvärtom ger rummet lätthet.

  Inredning och sängkläder för sovrummet 9 kvm

  Sovrummet 9 kvm bättre att ge företräde endast de produkter som kommer att vara både funktionell och dekorativ roll. Detta kan vara en elegant sängöverkast eller kuddar för att matcha den övergripande designen. De mest fashionabla tyger nyligen - det är sammet, mocka och plysch.

  Textilier kan användas som ett element som definierar rummet huvudsakliga stilistisk riktning. Så en intressant lösning skulle vara en himmelssäng. I en 9-meters sovrummet blir det stil bildande elementet.

  Gardiner bör inte hänga, endast om detta dikteras av stil. I ett annat fall - från dem bör överges eller ersättas av persienner eller gardiner reserverade.

  De skandinaviska stil fönster lämnas ofta helt utan textil utsmyckning. Istället är de dekorerade, efter att ha lagt på fönsterbrädan vackra blommor. Också populära mottagning när en vägg där det finns ett fönster, dekorera med traditionella tapeter.

  På området 9 kvm utmärkt inredning blir målningar eller fotografier. De tar inte upp plats och samtidigt ställa in önskad stämning i rummet. Om du vill att bilden har blivit centrum för uppmärksamheten, välj en ljus bild och hänga den på sänggaveln.

  Hur du ordnar möbler?

  När arrangemanget av möbler i sovrummet 9 kvm fortsätt från rummet arkitektur. Om den har en rektangulär form, är det önskvärt att föra den närmare en kvadrat. Utöver de visuella metoder som vi har diskuterat frågan om efterbehandling, kan det göras med hjälp av möbler.

  Behöriga planering sovrummet är det mycket viktigt att ta hänsyn till lagringsutrymmet. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt inbyggda garderober. Inuti de kan delas sektionen för lagring av en mängd olika objekt: kläder, skor eller vad du vill. Vad du sluta med en garderob väljer är det önskvärt att ha en speglad dörr.

  Om du vill lägga in en 9 meter separat sovrum spegel, måste den i rätt läge. Det bästa alternativet - att återspegla fall i hans ljus. Till exempel framför fönstret. Det är inte nödvändigt att skicka den till sidan av sängen, som inte alla gillar att ständigt se din spegelbild.

  I mitten av varje sovrum - en säng. För att inte belasta litet rum, undvika stora möbler. Således kommer den höga sängen ser alltför skrymmande och mer än 2 meter bred, "äta" för mycket utrymme.

  Sängen är inte tillrådligt att flytta upp på väggen. Det är bättre att göra syn på det från båda sidor. Om du inte har tillräckligt med utrymme för att rymma borden där, gör dem att beställa.

  Ibland är det möjligt att ordna en säng vinkel. Detta beslut kommer att ta en hel del utrymme, särskilt i rektangulära rum, men interiören i sovrummet ser ganska ovanligt.

  Belysning i sovrummet 9 kvm Det bör vara mjuk, men det bör vara tillräckligt för alla uppgifter. Denna effekt ger belysning med nyanser eller speciell lampa. I ett litet rum kan användas som en punkt och en central ljusfördelning. Det fina med det senare är att på grund av den ovanliga ljuskrona, kan det också vara ett intressant stilist sätt.

  Eftersom utrymmet i sovrummet är liten och skulle inte vilja ta en sänglampa eller ett golv, är det bättre att göra ytterligare overhead lampor.

  Belysning på olika nivåer gör nio meter sovrum mer volym. Om formen av rummet förlängs, ska den skickas strålar av ljus i den kortare väggen. De är markerade i jämförelse med längre. I detta fall skulle det senare verkar mer än vad de egentligen är och rummet kommer att tendera att bilda en kvadrat.

  Reparation i ett litet sovrum 9 kvm Det kräver en mer försiktig strategi. Hela situationen måste planeras så att den inte upptar för mycket utrymme och var den mest funktionella. Vi har samlat på dig fotogalleriet, så att du kan se så mycket som möjligt av den ursprungliga tekniker och tillämpa dem i din design. Vi hoppas att denna samling är användbart för dig!

  reparera alfabetet

  Att bygga ditt eget hem från grunden till taket

  Vad är Ny design sovrum 9 kvm. m. Bild av tre projekt

  Sovrum design 9 kvm modern stil med klassisk stil - en bra lösning för ett litet utrymme.

  Dekoration av rummet används ljusa färger, naturmaterial, maximal luft och ljus. Sovrum tack vare denna mottagning, ser visuellt rymliga.

  Foto sovrum 9 kvm. m

  Ett minimum av möbler inte överbelasta utrymmet. Möbler upprätt i samma färger som avslut i rummet: grädde, ljusbeige.

  TV på väggen i sovrummet. foto

  Nya produkter i utformningen av sovrum 9 kvm foto

  Dekorelement väljs i enlighet med utformningen av sovrummet: ett minimum av textilier i rummet, med betoning på sängen kuddar. Original invändig målning i form av vingar passar väl in i begreppet sovrummet. Tonvikten ligger på en blomma i utomhus potten och svart skärm placerad på den fria väggen.

  Idén till den moderna sovrummet 9 kvm. m. Foto

  Små vita sovrum - en lösning för ett litet rum

  Genom god sovrum design room ser tillräckligt rymliga och inte överspända.

  Vit färg i dekoration valdes för visuell ökning utrymme. 2016 New sovrum 9 kvadrat design. m -. är bristen på ljuskronor och djärva beslutsproblem med belysning.

  Foton vita sovrum

  Tak fixtur i ett smalt rum skulle bara betonade underskott utrymme, så det ska ersättas med LED-belysning på kanterna av taket. Plats ljus från lamporna ovanför sängen täcker vissa delar av rummet, vilket gör utformningen av sovrummet 9 sq. m. mycket mysig.

  Foto liten vit sovrummet utan ljuskronor

  Möblerna i rummet är mycket enkel. För att inte fokusera på uppmärksamhet, byggt skåp i väggen och fodrad med vita paneler. Lådor under sängen sparar utrymme och träffa principen om funktionalitet. sovrum 9 kvadrat design. meter i det här fallet inte ser överbelastad.

  Idén om en modern sovrum. foto

  sovrum 9 kvadrat design. m. i modern stil bibehålls på bekostnad av vita i dekoration och inredning i rummet, liksom ett minimum av detaljer och accenter.

  Snygg litet sovrum i vita och gula färger

  Om du sätter lite fantasi, utforma ett sovrum 9 kvm. m. kommer att vara mycket intressant.

  2016 New sovrum 9 kvadrat design. meter - en blandning av stilar. I vårt fall, i det inre vi använt delar av stil 60-talet med det övergripande minimalistiska sovrum inredning.

  Foto sovrum med ljusa accenter

  Mälden använde ljusa toner enligt regeln: ju mindre utrymme, desto ljusare finish. Grovt vitkalkade väggar är mycket framgångsrikt kombineras med fodrade den motsatta väggen, som är inbyggd garderob och skärm. Plain dörr ersättas med en genomskinlig dörr coupe som också förstorar sovrummet.

  sovrum 9 kvadrat design. m ser snygg och fräsch på grund av de ovanliga accenter. Gul färg på väggen, i de delar av lampan och hängande över sängen retrosvetilnikah livar upp rummet och ger den en stämning.

  Mjuka stolar i stil med 60-talet och svartvitt matta passar perfekt in i den övergripande utformningen av sovrummet 9 kvm. m.

  Den ursprungliga ljuskrona i form av glödlampor Iljitj placerad ovanför sätena, så att en minimal kostnad utrymme uppdelat i två sovrum. Snygg hylla ovanför sängen ersätter bristen på väggdekoration i rummet. På grund av denna design sovrum 9 kvm. m. i modern stil perfekt kryddat och inte mätta detaljer.

  Eclectic i design litet sovrum 9 kvm sovrum Grå

  Tack vare den smarta designen, och kombinationen av grått, beige och dämpad gul färg, design litet sovrum 9 kvm vände lugn och bekväm. I det tillsammans allt du behöver: säng, sängbord, ottoman och även ett omklädningsrum.

  Litet sovrum design i grått och gult. foto

  Som planerat av formgivare i utsmyckningen av sovrummet finns tradition och modernitet. Alla element i det inre i harmoni med varandra och kompletterar varandra.

  Vid första anblicken kan det hävdas att utformningen av sovrum 9 kvadratmeter i en modern stil, men om du tittar noga, är det klart synliga klassiska motiv.

  Så elegant modern säng har en sänggavel med klassiska inslag som ingår i rokokostil. På mattan kan du se exakt samma mönster som på sänggavel. Klassiska portal och sängbord görs i en liknande stil. Poof görs av designerns ritningar och fullt uppfyller alla stil i sovrummet.

  På begäran av värdinnan i rummet var nödvändig för att rymma ganska lång skåp. Men som framgår av foto, design sovrum 9 kvm. m., kan störa installations garderoben, så beslutade att göra plats i hörnet av omklädningsrummet. Tack vare de pastellfärger i utsmyckningen av väggarna är detta rum inte slående och visuellt inte stjäl utrymme.

  Belysning betonar tvetydigheten den valda stilen. Ljuskrona och sänglampor görs i en klassisk design. Tack vare tyget lampskärmar från dem kommer en mjuk diffust ljus. Ställen som är placerade på sidorna av sängen vid en första anblick verkar vara helt på sin plats, men om du tänker på en sittpuff säng och andra moderna inslag, då allt blir klart. Det är eklektisk - föreningen av stilar. Dessutom lampor och spotlights har olika funktioner: fläckarna ger riktat ljus, där lätt att läsa och kommer från lamporna är mjuk, dämpad belysning, som framgångsrikt skapar en romantisk atmosfär.

  Falshkamin i ett litet sovrum. foto

  Ägarna har scenograf svår uppgift - att fokusera på sin andlighet och kärlek till konsten. Därför är huvuddragen av inredningen sovrum stålhyllor med bilder och ikoner. Örngott och överkast sys på beställning i tonen med baguetter och symboliserar unionen av alla delar av konstruktions sovrum.

  Konstruktörerna lyckades förverkliga tänkt konstruktion sovrum 9 kvm. m., foto bevis.

  Modern design litet sovrum 9 kvadratmeter i Moskva

  Beslutat att emittera ett sovrum i grått och beige med guldelement. Ovanför bädden istället för tapeter användas horisontellt sträckt remsa beige tyg, mellan vilka placerade LED remsan. En sådan lösning i sovrummet 9 kvadrater. m. för att skapa effekten av ökande utrymme och visuellt utöka ett rum, kan det tydligt ses i fotot.

  I sovrummet, förutom de sängar måste placeras sängbord och skåp för förvaring, utan att minska utrymmet. Eftersom mass försäljning fanns några lämpliga modeller, designers har beställt produktionen av möbler utvecklade ritningar. Alla tabeller djup av högst 30 cm, så att de kan ta emot de nödvändiga saker, men att de inte tar upp för mycket utrymme.

  Brown sovrummet. foto

  sovrum 9 kvadrat design. M., visar ett foto som elegans och kompakthet - var de viktigaste ingredienserna för framgång.

  Belysning är en ledare i utformningen av sovrummet. På varje sida av sängen positionevägglampor draperade bruna nyanser.

  TV på väggen i ett litet sovrum. foto

  På den motsatta väggen finns tre lampor av samma samling med en ljuskrona, är de gjorda av bladguld, sammanflätade, och om ljuset försöker att bryta igenom denna plexus.

  Enligt Kant, monterade i taket på båda sidor LED remsan. På grund av denna belysning tak verkar högre. Samma typ av extra belysning som används över sängen.

  Trots det stora antalet lampor i sovrummet intim miljö sparas, och det kan bara bryta ljuset från fönstret, som tar upp nästan hela väggen och kommer till sex.

  Det största sovrummet är dekorerad i ljus, speciellt uppmärksammats av en massiv guld ljuskrona och vägglampor från samma samling. Men om du tittar noga, kommer du att märka de konstgjorda lotusblommor nära TV: n och på en av sängbord. Redan vid första anblicken verkar vara oansenliga runda silverelement som finns ovanför sängbord. De verkar spela en roll innehavare lampskärmar, och i själva verket är accenter som integrerar hela konstruktionen sovrum 9 kvm i modern stil.

  Bright 9 meter sovrum i en modern stil. Den moderna idé

  grundläggande fyra färger används i utformningen av sovrummen: vit, svart, lila och gula. sovrum 9 kvadrat design. m., foto tillåter oss att förstå att även om det verkar som om dessa färger är helt annorlunda och inte är i harmoni, har designers hittat ett sätt att tillämpa dem så att de producerar rätt effekt.

  Vita väggar symboliserar frihet, gult och lila nyanser - glädje och vitalitet och svart - det är uppgifter som är tilldelade till varje person.

  Lila mönster på tapeten i ett litet sovrum. foto

  Eftersom sovrummet är gjord i ungdomen stil, möbler i stort sett ingen. sovrum 9 kvadrat design. m., ger tydligt foto att förstå att det viktigaste kravet på matte var ett utmärkt läge, bekväma sängar och en byrå. Även på sidorna av sängen är sängbord kontrasterande vita och svarta färger.

  Spegeln ligger på en svart hängande konsolen och två portföljer under honom, som spelar rollen av skåp med nödvändiga tillbehör. Bright accent i möblerna är en gul stol på svarta ben.

  Vid första anblicken, tyst, att väggen på vilken dörren är monterad garderob. sovrum 9 kvadrat design. m. med en garderob i en modern stil som kännetecknas av ett omfattande system av installationen. Således finns det inget behov av att använda tunga svängdörrar, i stället för dem kan installeras skjutdörrar och de kommer att vara helt osynlig.

  Gul stol i sovrummet 9 kvm foto

  För belysning i sovrummet finns det två typer av lampor. Tre svarta lampor med olika geometriska former som placeras bredvid sängen på olika höjder och några spotlights monterade i taket ovanför toalettbord och dörren.

  9 kvm sovrum design i en modern stil och inkluderar en dekorativ belysning i taket längs sängen och vertikal belysning i dörren.

  Lila gardiner i sovrummet. foto

  De mest slående inslag i inredningen i sovrummet finns ett stort lila maskrosor på en vit bakgrund. Ändå är det möjligt att märka en abstrakt målning och siffran på nattduksbordet. Ett toalettbord är en vas med gröna kvistar.

  Stora fönster, maskrosor och kvistar betonar önskan att vara älskarinna så mycket som möjligt till naturen och njuta av dess ljusa färger.

  Litet sovrum 9 kvm. m. i modern stil. Blått och gult

  Sovrummet är inrett i ljusa naturfärger. Sovrum design 9 kvm i modern stil kombinerar väl matchade färger. Grund nyans - vit spelar den rollen av en fullständig, på vilken alla andra färger avslöjas. Innerväggarna synliga blommönster - en trädgrenar med fåglar på dem.

  Det viktigaste inslaget i möblerna är en stor säng. På sidorna är anordnade suspenderade sängbord. På väggen mittemot fönstret är en spegel monterad på utombords svart konsolen. Under spegeln varandra är svarta och vita fall, som spelar rollen av sängbord med toalettartiklar. Nära spegeln står en ljus gul stol, på beställning i en färg med örngott på kuddar.

  Blå överkast i sovrummet. foto

  I väggen, på vilken det finns dörrar är en rymlig garderob. Vid utformningen av ett sovrum 9 kvm. m. med en garderob i modern stil designers under en lång tid inte kunde besluta om färgen på väggarna, eftersom det viktigaste kravet var zakazchitsa skåp, som inte skulle ses. Och faktiskt, i en annan färg, denna design skulle säkert ha varit synliga, men i vitt alla detaljer skyms, även en massiv garderob.

  Naturligtvis är den främsta källan till dagsljus ett stort fönster, men på kvällen timmar, när det är nödvändigt att inkludera en lampa av ägarna har ett val.

  sovrum 9 kvadrat design. m., visar ett foto som i sovrummet som används av flera ljuskällor. Belysning över fåfänglighet ger spotlights, som är monterade i taket. På sidorna av sängen är tre svarta lampa ovanliga geometriska former. På taket längs väggen ovanför headboard monterade LED remsan. Samma belysning ligger mitt emot ingången, den enda skillnaden är att det är installerat vertikalt.

  Kombinationen av ljusa färger och oväntade färger intar en ledande position i utformningen av sovrummet. Sängkläder och gardiner sys på beställning. Ovanliga stol och svarta lampor gjordes också av ett speciellt utformade designers ritningar.

  sovrum 9 kvadrat design. m., ett foto visar att alla möbler, och varje del av inredningen talar om personligheten hos människor som bor i det.

  Vacker design litet sovrum 9 kvm. m: foto- och 5 höjdpunkter

  Litet sovrum med väl valda färger, kan möbler och inredning element vara en mycket mysig och original i många hem under sovrummet ges en liten storlek rum, men med rätt val av färger och dekorativa element, kan det vara en vacker, original, bekväm. När du planerar inredningen för ett litet sovrum du behöver göra en stor insats, eftersom det kräver kompetent placering av möbler och val av efterbehandling material som kommer att göra utrusta rummet visuellt rymligare och ljusare. Att stilfullt och vackert ordna en liten storlek sovrum, måste du bli av med alla överskott och massiva möbler ersätts av lättare och mer funktionella varianter. Dessutom måste du ordentligt planera placeringen av möbler så att du kan vända sängen på båda sidor.

  Den ursprungliga utformningen av sovrummet 9 kvm. m

  Utformningen av rum 9 kvadratmeter ska vara så bekväma, funktionella och kan vara visuellt utöka utrymmet av några rum.

  För att göra vackra och originella sovrum, före att utföra reparationer, måste du ta hänsyn till sådana faktorer som:

  • Formen på rummet;
  • Mått på dörr- och fönsteröppningar;
  • Placering av rummet;
  • Antal bäddar;
  • Stylistic preferenser.

  Till inre rum 9 kvadratmeter såg originalet, hålla sig till det faktum att rummet bör vara minst av möbler och säng Plocka upp inte bara bekvämt, utan också funktionell

  Sovrum 9 m 2 kräver klassisk minimalism, eftersom den är liten och det finns många möbler i rummet är helt enkelt omöjligt. Vid arrangemanget av sovrummen liten storlek ska prioritera att minska och höga skåp, där dörrspegeln ska byggas, vilket kommer att hjälpa mer visuellt förstora interiören.

  När du väljer en säng måste du ge företräde till de mest praktiska och funktionella modeller med lådor som syftar till att hålla önskad sängkläder. Istället för skrymmande sängbord används bäst hyllor som kan placeras på endera sidan av den headboard i sängen. Sovrum utformning bör utvecklas, baserat på dess konfiguration, så om det är rektangulär, är det möjligt att öka något i rummet med hjälp av speglar eller ljusa ytor. Vidare kan under finish antingen maskeras på en vägg med bakgrundsbild förhandsgranskning eller stadsbilden. Detta kommer att göra en viss känsla av fortsättning av rummet.

  Hur man arrangerar litet sovrum 9 kvm. m: Uppgifter om

  Modern interiör vackra och eleganta rum innebär ett urval av de mest funktionella föremål och högkvalitativ finish. All inredning måste väljas så att vila i sovrummet var den mest kompletta.

  Dekoren är bäst att använda naturliga element, såsom i synnerhet:

  Uppgifter om ett litet sovrum att efterbehandling är det bäst att använda naturmaterial

  Möblera ett sovrum bästa möbel av äkta trä, har en positiv effekt på det allmänna tillståndet hos den person, vilket är mycket viktigt för en god vila. Mycket intressant är den klassiska stilen som används i det inre av den lilla storleken på sovrummet, eftersom möbler gjorda av massivt trä, inte bara visuellt expandera det inre av ett sovrum, men också skapa en speciell känsla av lyx och förfining.

  Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt tillbehör så att du kan sätta i sovrummet vackra växter, varför rummet kommer att vara mycket bekväm. Du måste mycket noga överväga valet av textilier, eftersom det måste hållas i en vald färg. Bäst av allt, om färgerna är ganska ljus, eftersom mörka färger kommer att minska utrymmet i rummet och kommer att fråntas sin lätthet.

  Snygg design sovrum 9 kvm. m hruschevke

  Många människor vet att lägenheterna i Chrusjtjov är inte särskilt stora, så valet av inredning och arrangemang av rummet bör hanteras mycket försiktigt, eftersom annars utrymmet i rummet kommer att verka ännu mindre och det kommer inte att vara bekväm.

  Sovrummet i Chrusjtjov är annorlunda eftersom den har:

  • Liten storlek;
  • Obekväma rektangulär form;
  • Låg takhöjd.

  Ganska obehagligt layout sovrum, som ligger i Chrusjtjov, kräver särskild kompetent strategi. Om rummet är inrett i ljusa nyanser, kan du visuellt förstora utrymme, så det är bäst att använda denna färg eller tapet beige, vit, gul toner. Om tapet med ett mönster, så bör det inte vara en stor.

  Med tanke på att sovrummet i Chrusjtjov liten storlek och lågt i tak, är det nödvändigt att ordna rum i ljusa färger för att visuellt förstora utrymmet

  Om du vill lägga ett utrymme på ett litet rum, är det bäst att installera skjutdörrar som ser mycket elegant.

  Mycket ofta i Chrusjtjov sovrummet kan vara ganska mörkt eftersom fönstren i det här rummet, den lilla storleken och brist på dagsljus. Det är därför du behöver kompetent utföra artificiell belysning. För att dekorera ett litet sovrum som belysning är bäst att välja ett litet tak, gjord av frostat glas, diod tejp och spotlights.

  Sedan Chrusjtjov tak är inte hög, stretch och undertak ganska passande för att dekorera rummet. Bäst av allt de helt enkelt rentvå eller måla ljus färg.

  Viktigt! Vid arrangemanget av ett litet sovrum är det bäst att i förväg skapa ett rum schema.

  Modern inredning av ett sovrum 9 kvm. m: bild

  Sovrum - rummet är inte bara för att sova, men också för kvalitet rekreation. I det här rummet, en person tillbringar mycket tid, så du måste utrusta det så att det var mycket bekväma och behaglig vila.

  Vid arrangemanget av sovrummen ska nio meter välja stilar som:

  Alla dessa stilar av design utrymme ganska lakoniska, men de kännetecknas av en speciell bekvämlighet, funktionalitet, och kan ta till det inre en känsla av komfort, lugn och harmoni. Mycket intressant utseende sovrum, görs i en minimalistisk stil, eftersom det finns det absolut inga onödiga detaljer i ett rum som du kan koppla av och ha en god vila.

  Utrusta ett litet sovrum, bör du vara uppmärksam på jugendstil, high-tech, etno, minimalism och japansk stil

  För ett litet sovrum är perfekt för en lantlig stil, eftersom det har en distinkt romantik, hemtrevnad och komfort. Eftersom målet är bäst att välja trä eller material som efterliknar färg och konsistens av trä. Gardiner och textilier ska vara lätt och tillverkad av naturliga vävnader. Lägg färg till dekorerade interiörer hjälp rottingmöbler.

  Litet sovrum bör vara utrustade säng podium, inbyggd garderob. Istället för sminkbord är bättre att göra en hylla, som ligger nära det ottomanska. Således kommer det att vara möjligt att spara utrymme.

  Hur man utrusta ett litet sovrum 9m: interior design, foto

  Ett litet sovrum kan vara ganska elegant och vacker, viktigast av allt, kompetent syn på design i det här rummet. Vid arrangemanget av ett litet sovrum är det mycket viktigt att kompetent förhållningssätt till valet av färgkombinationer som ser harmoniskt in i gjututrymmet.

  När du gör ett sovrum, kan du välja färger som:

  Sovrum små kan vara tillräckligt snygg, om rätt inställning till valet av färger

  Eftersom sovrummet ska behöva sova och vila, är det bäst att urskilja rummet i ljusa färger. När du väljer färger för dekoration av sovrummet är nödvändigt att ta hänsyn till vilken sida lämnar rummet. Om sovrummet mot norr, är det bäst att välja en varm och ljusa nyanser. Om sovrummet ligger på den södra sidan, kan du använda i utsmyckningen av sovrummet svala toner.

  Intim designen litet sovrum 9 kvm. m (video)

  Sovrum för att titta mer elegant mörk kan kombineras med ljusa toner av tapeter, eftersom det kommer att ge interiören en speciell lyx. Visa foto utrustas sovrum riktig liten storlek, kan du vara säker på att rätt inställning är det möjligt att göra interiören unik. Ett litet sovrum kan vara mycket elegant och mysiga, det viktigaste kompetent förhållningssätt till arrangemanget i rummet.

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  6 + 2 =