Comyn

«SdelaiKamin.ru»: Allt om oberoende tillverknings Öppna spisar

Under hela människans existens under lång tid och i dagsläget, familjen och hemmet är det viktigaste för alla som bor på jorden. Det är omöjligt att föreställa sig även de mest ultramoderna hem eller lägenhet utan en plats där människor laga mat, hålla sig varm under den kalla årstiden, och bara koppla av.

Vem åtminstone en gång i livet jag tittade reflektionen av en levande eld i läger eller på den rustika picknick? Sann fascinerande skådespel?

Varför händer detta, varför vi vilja titta på branden? Uppenbarligen är det inneboende i oss alla på genetisk nivå och ärvs från de första människorna att tämja elden i antiken.

Vad Ugnar, braskaminer och skorstenar finns det?

 • tegel ugn
 • Ugnar, panna - matlagning
 • Braskaminer med trä, gas, fast och flytande bränsle, el
 • Ugnar för bastur, kök
 • kontinuerlig förbränning ugn pyrolys
 • Metall, tegel och kombineras
 • Industriella och hemgjorda produkter
 • Braskaminer
 • Upphöjda - braskaminer
 • Eldstäder parietal, hörn
 • tegelskorstenar
 • modulära
 • smörgås
 • Horisontellt, vertikalt koaxial

Vad du hittar på vår hemsida?

På sidorna av vår webbplats innehåller tips och rekommendationer för Öppna spisar enhet som sin egen, och med hjälp av specialister.

Här hittar du recept på lösningar för att lägga, efterbehandling kaminer och eldstäder, beredning och användning av bläck recept för ugnar. Du kommer att lära dig hur en tegelsten kan användas vid konstruktion av ugnar, braskaminer, men från vad bör överges.

Att känna rikedomen i modern värmeteknikmarknaden, har vi försökt att se till att alla frågor om konstruktion och drift inte sätta dig i en återvändsgränd. Även en nybörjare, första gången inför behovet av ugnen enheten framgångsrikt klara denna uppgift genom att besöka vår sida.

Lycka till och värme till ditt hem och härd!

 • Alla frågor och förslag som du kan skicka till våra kontakter

  Comyn

  Etymologiska ordbok ryska språket. - M: Progress.. MR Vasmer. 1964-1973.

  Se vad som är "Komin" i andra ordböcker:

  Comyn (Gaelic Comyn.) Scottish adelsfamilj (se Comyn Clan.) -. Några representanter: Robert de Comyn (106?), Den första Norman Earl of Northumbria (1068 106 gg.), grundaren av Comino, den mest inflytelserika hus i Skottland ... ... Wikipedia

  Comyn - (Commynes, Comines) Philippe de [(?) 1447 Reneskyur, 1511/10/18, Argenton] Den franska statsmannen, författare. Flanders från en adlig familj. Sedan 1464 i tjänst hos hertigarna av Burgund, var en av de ungefärliga Carla ... ... The Great sovjetiska Encyclopedia

  Comino - (Commynes, Comines), Philippe de (1447 18.H.1511) Frankrike. tillstånd. och historiker. Han är född i Flanders patricier familjen, fick en riddare i den 14: e århundradet. Unga män kom till domstolen av hertigen av Burgund Filip den Gode, där han närmade greven av Charolais ... Sovjet Historical Encyclopedia

  Comyn - a, h 1) av den främre (lägre) Chastina dimohodu varistoї pechі .. 2) Kanal av vognetrivkogo materіalu för vihodu Dimu av pechі, ungefär i povіtrya; dimohіd. 3) Gorіshnya Chastina dimohodu över dahom yakoї nebud budіvlі; DIMAR ... Ukrainsky tlumachny ordförråd

  Comyn - [till / Meehan] vid m (i) H i, mn .. nej / n i / ¢ till två / Mien ... Orfoepіchny ordförråd ukrainska språket

  Comyn - SSCH. SSCH märke. kryphål, kryphål, mazgany, otdushnik ... Blgarski synonymer boatman

  Comyn - іmennik cholovіchogo gammal ... Orfografіchny ordförråd ukrainska språket

  Comyn F. - Comino (Commynes) Philippe de (1447 ?? 1511), den närmaste rådgivare till Duke Karl den djärve av Burgund, Frankrike. Kung Louis XI. Memoarer K. värdefullt att karakterisera Ludvig XI ... biografisk ordbok

  Comino Philip - (Philippe de Comyn, Comines, Commynes) (1447, Reneskyur, Flanders 18 oktober, 1511, slottet Argenton, Frankrike), franska statsmannen, författare. Författare av memoarer, den viktigaste källan på historien om burgundiska Wars (se. Burgundiska Wars) och ... ... Collegiate Dictionary

  • Kvіtka på kominі. Nastіnnі rozpisi Uman pershoї hälften av nittonhundra stolіttya Alexander Hittade Irina Hodak. I knizі zrobleno sprobu en ny osmisliti i proanalіzuvati rozpisi Selyanske hyddor Uman s 1900-1950 pp. Ornamentalnі utvorennya, motiv te elementet rozglyanutі i kompleksі їh semantiskt ... PodrobneeKupit för 374 UAH (Ukraina only)

  Andra "Komin" bok på begäran >>

  Dela ut

  Wir verwenden Cookies für die beste Präsentation unserer webbplats. Wenn Sie diese Website weiterhin nutzen, stimmen Sie dem zu. OK

  Öppen spis i det inre av en lägenhet eller hus: idén om inredning och design

  Eldstäder i det inre är ofta ses enbart som en lyxartikel. Men glöm inte att det också är ett bra sätt att göra huset varmt och skönt. Eldstad drar oundvikligen uppmärksamhet och är ett centralt inslag i inredningen. Det finns flera typer av eldstäder, och denna klassificering är vanligtvis baserat på deras design och material från vilka eldstäder görs.

  Trimma din spis med sten, och låt det rusar i taket för att understryka (eller visuellt förstora) höjd i rummet. Gör en sten eldstad interiör center om du vill framhäva attraktionskraft ditt rum. Stenen kan också användas för att skapa kontraster, den kombinerar perfekt med trädet, lägga till design utrymme mer harmoni.

  Öppen spis behöver inte vara helt i sten.

  På grund av det faktum att stenen - ett naturligt material, ser det bra jämfört med andra delar av de inre naturliga bruna nyanser.

  Eldstaden kan lägga till en touch av rustik stil i modern interiör.

  Möblerna i detta rum valdes med förväntningen att det är den mest överensstämmer med de stenar, som är dekorerad med en öppen spis.

  Ingenting annat än elden inte kan göra rummet en mysig, särskilt när det är kallt ute.

  Sten eldstäder kan se bra ut i en modern interiör.

  Kombinationen av sten spis och trätak ser bara bra här.

  Storleken och formen bestäms av den öppna spisen layout och design av rummet.

  Färgpaletten som används i det här rummet, i harmoni med den öppna spisen.

  Kombinationen av trä och sten är alltid stor, särskilt i ett land stil.

  Belysningen i detta fall är det ett stycke som gör den öppna spisen för att sticka ut.

  Vedeldade eldstäder har en viss charm, vilket inte är tillräckligt för att deras moderna motsvarigheter.

  Eldstaden kan fungera som den huvudsakliga anslutnings del av inredningen vardagsrummet, oavsett dess utformning eller stil.

  Utveckla mönstret spiselkransen beakta behovet av överensstämmelse med miljö möbler, vilket spårade smidig kommunikation mellan alla delar av interiören.

  I vissa fall kan den öppna spisen tjäna som ett slags partition, även om det inte är det bästa exemplet.

  Ganska intressant exempel på utformningen av eldstäder.

  Om ditt hus har en öppen spis, oundvikligen blir det inre cent.

  Traditionellt vardagsrum med öppen spis, en design som upprepar design ligger intill verandan.

  Rum med öppen spis i sten, som regel, har flera rustikt utseende, vilket gör det mer mysigt. Naturliga material ger den öppna spisen för att sticka ut, vilket gör det attraktivt. Normalt behöver sten eldstäder inte överensstämmer med modern inredning - de är mer lämpade för "rustika" land hus. Men du kan göra och konstgjord sten spis, som vid denna punkt är mer mångsidig.

  Moderna eldstäder kan du använda dem som ett fokusområde. Idag kan du hitta en mängd olika eldstäder, ovanliga och spännande former och mönster, och de kan lätt integreras i nästan varje interiör. Detta gör dem verkligt universellt, men det innebär också att man måste anstränga sig för att hitta rätt eldstad för dig design.

  Badrum med en eldstad ... Naturligtvis kan en sådan lyx skryta endast ett fåtal hus.

  Moderna eldstäder är inte så stor och stora som traditionell och därför är de inte längre ett slags mitten av rummet.

  Bortsett från det faktum att moderna spisar är mindre, de är också mer praktiskt och lätt att underhålla.

  Mångsidigheten moderna spisar gör det möjligt att "skriva" in dem i varje interiör.

  Mycket enkel spis med minimalistisk modern design.

  Mycket lätt att införliva modern spis i det inre av din lägenhet.

  Modern spis, vars utformning liknar traditionella.

  Eftersom moderna spisar upptar en tillräckligt litet utrymme, kommer du att ha mer utrymme för andra dekorativa element.

  Hörn eldstäder är mycket populära i moderna hem.

  Ganska populärt på senare år var tanken att placera TV över den öppna spisen.

  Modernt vardagsrum med modern spis.

  För att ge denna spis charm inneboende i den traditionella "bröder", muren runt och ovanför spisen klipptes sten.

  De flesta moderna eldstäder, av praktiska skäl, ligger högt ovanför golvet.

  Denna vackra öppen spis sticker ut mot de vita väggarna.

  När spisen är bara dekorativa element på väggen, blir det i centrum för uppmärksamheten.

  Foton på väggen där eldstaden befinner sig, det finns olika material av olika texturer, men de är helt i kombination med varandra.

  Kakelugn är ett perfekt komplement till det inre av matsalen, vilket gör att atmosfären i rummet mer bekväm.

  Den totala varma färgpaletten i det här rummet perfekt med öppen spis.

  Eldstad lägger detta moderna sovrum rustik charm.

  Det finns många sätt att integrera den öppna spisen i modern inredning.

  Vissa moderna spisar är av ovanlig design och form som tillåter dem att sticka ut.

  Moderna eldstäder har föga gemensamt med traditionella, men också lägga till ett varmt rum (även om det ibland symboliskt). Men i moderna hus eldstäder - det är något mer än bara en höjdpunkt av inredningen eller arkitektoniska element. De kan också användas i några av de mindre traditionella områden som badrum, till exempel.

  Välj en hängande spis, om du vill ha mer flexibilitet. Till skillnad från traditionella sorter av dessa eldstäder mindre massiva, vilket gör dem till ett utmärkt val för små utrymmen. Spis hängande från taket, kan helt ändra på rummet, men det kan gå obemärkt förbi.

  Organisera och dekorera utrymmet är mycket lättare när man kan sätta en eldstad där du vill.

  Upphängda eldstäder är oftast enkla konstruktioner, men de kan se bra ut i varje interiör.

  Avstängd spis kompletterar vackert den rustika stil.

  Den största fördelen med upphävandet av den öppna spisen är det faktum att du inte är beroende på väggarna för att installera den.

  Mycket bekvämt vardagsrum med öppen spis i centrum.

  Den största attraktionen i vardagsrummet i ett hus på landet är en öppen spis, upphängd i taket.

  Även eldstäder byggs in i väggen, är den vanligaste och populärt, det är inte bara deras art. Mycket intressant och "flytande" öppen spis. Detta är ett utmärkt alternativ för rum med högt i tak och två nivåer av fönster för byggnader. Fördelen med denna brand är att du kan placera den var som helst, även i mitten av rummet.

  Integreras i rummet metall spis är ganska svårt, om inga andra inredningsmetalldetaljer. Å andra sidan, metall spis - det är precis vad du behöver för inredningen i industriell stil utrymme att se över.

  Koppar spis med en intressant touch av patina i olika färger.

  Hög koppar eldstad som definitivt kommer att sticka ut i rummet, men inte dominerar det.

  Eftersom båda sidorna av den öppna spisen finns rutan integrerar väl in i kupén.

  På grund av den naturliga patina på metallen, kompletterar denna eldstad perfekt rustika stilen i rummet.

  Intressant blandning av material och texturer i ett modernt vardagsrum.

  Att leva i en industriell stil. Den harmoniska kombinationen av metall spis och möbler.

  Metall eldstäder kan inte kallas utbredd eller populära. De har inte samma varma (bokstavligt och bildligt), såsom sten eldstäder, men de har andra fördelar. Till exempel är metall spis väl integrerad i det inre, inredda i stil med industriell och kommersiell. Vid plockade korrekt upp strukturen av metallen, kan det också se bra ut i det inre av ett hus på landet.

  Omfattas trä spis är lite ironiskt. I fallet med moderna eldstäder, som inte längre använda trä som bränsle är det ett försök att återvända till värmen i traditionella mönster. Det är också möjligt att kombinera kontrasterande material som trä och tegel.

  spis, ger rummet träpanel interiör modernt vardagsrum en touch av rustik stil.

  Även den öppna spisen kontrast med resten av rummet i allmänhet inredningen ser harmonisk.

  Träpanel eldstäder är ett bra alternativ till traditionella interiörer.

  Spis inbyggd i en partition av trä.

  Denna spis sticker ut på grund av strukturen på ett gammalt träd, är han slutade.

  Eldstäder, träpanel, är intressanta eftersom de är belagda med ett material som används för deras verksamhet. Naturligtvis, när det gäller samtida eldstäder som inte drivs med trä, är det inte så, men ändå är det ett intressant koncept. "Trä" eldstäder har ett elegant utseende, och de kan passa in i någon inrednings stilar, beroende på färg, form, närvaro på sin flygtid och andra detaljer.

  Spis inbyggd i en skiljevägg kombinerar omedelbart de två elementen i samma struktur. Föredrar en sådan möjlighet om du har en öppen planlösning, och du vill ha lite privatliv i vardagsrummet, eller om du tror att den öppna spisen kommer att se fantastisk i både vardagsrummet och matsalen.

  Skiljevägg med inbyggd öppen spis - en ganska vanlig konstruktion metod.

  Denna variant är särskilt lämplig för moderna eldstäder.

  Vanligtvis skiljer partition matsalen från köket eller vardagsrummet.

  Den största fördelen med sådana konstruktioner är att elden kan ses från båda sidor.

  Skiljevägg med inbyggd eldstad kan täckas med sten.

  Den oväntade kombinationen av material i ett modernt hus, inredda i en minimalistisk stil.

  Partition - detta är ett utmärkt alternativ för stora sovrum.

  Öppen spis kan du lägga till värme till ditt hem och effektivt använda alla väggar.

  Denna spis är mest lämplig för modern inredning.

  Dubbel spis exotiska arter.

  Eldstad kan vara helt integrerad i den partition som separerar rummet i två delar. Detta alternativ gör att du kan med endast en öppen spis, få på den öppna spisen i var och en av de resulterande utrymmena. Normalt är en sådan konstruktion används för att separera kök och vardagsrum.

  Hörn rymmer olika typer av eldstäder, inklusive de traditionella. Vissa eldstäder är lätta att anpassa sig till detta utrymme, medan andra kräver installation av mer noggrann planering och ansträngning.

  Hörn eldstäder är intressant sätt effektiv användning av utrymme.

  Hörn spis tar upp mindre utrymme än vanligt, eftersom hörn av rummet, som regel, inte används.

  Genom att placera en öppen spis i hörnet, kan du ge rummet en mer intressant form.

  Hörn eldstäder kan vara ett bra alternativ för små utrymmen.

  Hörn spisar är populära i traditionella interiörer, men de kan säkert kallas universell.

  Från och med ett hörn spis kan du konvertera hela rummet.

  Här hörn spis passar perfekt mellan fönstren.

  Du kan ge ditt hörn spis skulpterade utseende med en imponerande design.

  Eftersom hörn av rummet är oftast tomma, de är en lämplig plats för den öppna spisen. Således kan du använda detta område obemannat ingenting för något praktiskt och vackert. Dessutom tar rummet på en intressant form och blir mindre monotont.

  Trots att de skandinaviska eldstäder kan vara en mängd olika mönster och former, de är lätta att skilja från andra typer av eldstäder. Deras huvudsakliga funktion - enkelhet. En sådan skorsten, oavsett konstruktion, ger interiören en speciell typ.

  White - en mycket populär färg för skandinaviska eldstäder.

  Utformningen och formen på dessa spisar gör dem mest lämpliga för placering i hörn av rum.

  Designalternativ och material, som utgör den öppna spisen, kan vara annorlunda.

  Även skandinaviska design eldstäder kan vara olika, de är alla lika i sin enkelhet.

  Detta är en mer modern version av den typiska skandinaviska spisen.

  Traditionella eldstäder är oftast rikt dekorerade, men de är enkla.

  EXEMPEL hörnet strikta brandledningar typisk skandinavisk stil.

  Scandinavian eldstäder är mycket annorlunda än alla sina "bröder". De har en mycket ovanlig design, som tillåter dem att sticka ut i det inre. En av de vanligaste mönster inkluderar cylindrisk, konisk men också populära. Scandinavian eldstäder idealisk för placering i ett hörn av rummet.

  Gör den främsta attraktionen i den öppna spisen varvet. Bygga runt en bekväm sittgrupp, så att alla kan se den öppna spisen och njuta av dess värme. Resultatet av dina ansträngningar kommer att vara en perfekt plats för kvällen sammankomster.

  Utomhus spis byggt bredvid huset.

  Om du har en öppen spis, det skulle vara trevligt att ha och en plats att lagra ved.

  Det finns också en modern byggnad avsedd för utomhusplacering och de är ofta mycket imponerande.

  Det organiserade runt eldstaden på gården rustik stil. Värdar och gäster, sitta vid elden, kan njuta av en extraordinär panorama, öppna sina ögon.

  Liten veranda och intill den en stor sten spis är den viktigaste arkitektoniska element.

  Som regel, en utomhus eldstad omgiven av bekväma sittplatser.

  Till en utomhus eldstad i harmoni med huset, kan du måla den i samma färg.

  På en traditionell gård ligger en sten eldstad, sitter vid där du kan njuta av utsikten över trädgården.

  Även storleken på denna brand är inte imponerande, fortfarande står ut från den omgivande miljön.

  Mycket intressant veranda med en eldstad inbyggd i väggen i huset.

  Lyx Medelhavs veranda med en enkel traditionell öppen spis.

  Skorstensbrand belägen ovanför verandan taket, så de som vilar vid elden, inte luktade rök.

  "Infälld" uteservering med en fantastisk öppen spis i sten.

  Öppen spis imponerande storlek och imponerande design.

  Modern utomhusspisen design, stiliserad traditionella.

  Öppen spis är hjärtat i detta utrymme design.

  Eldstäder skiljer sig mycket från de som är avsedda för interiören. Först av allt, de kan vara mycket mer, eftersom utrymmet är praktiskt taget obegränsad. Dessutom design eldstäder har vissa funktioner. För att förstå detta, är det bättre att bara analysera några av ovanstående exempel.

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  11 − = 7