Kombinera tapeten i rummet storlek image

Kombinationen av tapeter i vardagsrummet - idén att kombinera olika typer av tapeter

Vardagsrum - ett rum för avkoppling och underhållande. Dess utformning beror till stor del på utformningen av väggarna. Nymodig teknik är att kombinera utformningen av tapeten. Denna ursprungliga kursen kommer att bidra till att göra livsrum och markera den ovanliga temat alla inre rum.

När du väljer tapeter är nödvändigt att överväga de grundläggande reglerna för att kombinera olika texturer och färger, bland annat din fantasi och smaksinne eller en spion färdiga lösningar på Internet.

Har en kombination av tapeter

Framgångsrikt montera olika i konsistens och färg material är inte så lätt. Innan du beger dig ut för att köpa dem, måste du utvärdera ditt rum och dess dimensioner, anser att du måste dölja det, att expandera, och kan göra högre tak.

Det är värt att notera att valet av en kombination av tapeter måste du först besluta om färgerna på möbler och olika dekorativa element, förmodligen i rummet.

Detta är en av de viktigaste reglerna, resten är som följer:

 • färgspektrum. Tron på innovativa kombinationer av ljusa färger, inte bidrar till att skapa trivsel. Mättade färger kommer att dra uppmärksamheten hos andra, och "slå" i ögonen.

 • Att köpa tapeter. Om du väljer att välja sin egen, utan hjälp av designers och kataloger, måste du köpa utvalda rullar, bifoga dem till varandra och se om de kombineras med varandra. Det är bäst om proverna matchar konsistens och priset är perfekt, om en tillverkare producerar. Det är nödvändigt att hålla nyans nummer och sats av tapeter, så att när behovet av att köpa exakt samma färg.

 • Ett spel av kontraster.Ovanligt ser vanlig tapet i samband med deras motsvarigheter med ett stort mönster. Färg layout i detta fall spelar en underordnad roll, kan monokrom version vara pastellfärger och blommotiv eller andra varianter av ritningar kommer att gå mer ljusa färger. Strukturerad tapet harmoniskt utseende med jämna alternativ.

 • Visual illusion. Med tapeter kan du utöka ett rum eller göra det högre. De ljusa färgerna i små mönster och vågräta ränder, separerade lister eller kornischer kommer att göra rummet mer volym och fortsätter på taket tapeten visuellt pripodnimut det.

  Håll dig till dessa enkla nyanser, kan du välja en intressant tapeter och skapa gynnsamma förutsättningar för att hjälpa dem rätt layout.

  Det finns fem beprövade system för bearbetning av flera olika typer av lever tapeter:

  1. Det vertikala arrangemanget.
  2. Horisontell kombination.
  3. Väggmålning.
  4. Quiltning kombination.
  5. Skär.

  Överväga att kombinera nyanserna i varje.

  Vanligtvis väljer kontrasterande tapet i två färger, men det är i grunden brett band, och om du väljer att använda tre nyanser, då borde de vara smal. För en mer avkopplande typ värda ett stopp på närliggande färger. Omväxlande band kan uppnå en intressant typ av rum, om deras kontrasterande färger, är det nödvändigt att välja bakgrundsbild av samma bredd.

  De kan ha olika mönster eller vara enfärgad. Dessa remsor är anslutna på vanligt sätt "butt" och du kan zig-zag övergång från en rulle till en annan.

  Prioriterade band kan vara olika vid användning av två färger anses vara den optimala kombinationen av de två remsorna ena ton- och andra ljud. Om du väljer blomstermotiv eller intrikata mönster, är det möjligt att klistra över sin del av väggen bakom soffan för att markera rekreationsområde. Vid korsningen av färgade tapeter kan klistras planochki eller lister och duplicera dem på taket.

  Denna kombination kräver särskild omsorg. Oftast används för helt släta väggar, annars blir det synligt alla brister i ytan. I fallet med en horisontell kombination av organisk tapet utseende, komplett med träpanel. De ger rummet en respektabel utseende.

  rådet Kombinationen av olika texturer tapet kan hjälpa till att placera rätt inriktning.

  Ljus tapeter klistras ovanpå muren, och deras mörka motsvarigheter på toppen, mellan de två limmade gränser i form av lister och träribbor täckta med lack, liksom pappersbaserade motsvarigheter, men de bör vara hårdare själva tapeter. Horisontell kombination av väggbeklädnad tillämpas på rymliga rum. Om rummet är ett stort men låg då tapeten bör inte vara mer än en meter bred.

  När du klistrar in i rummet bör tydligt dött ut och identifiera varje skarv mellan vägg papper, eftersom de flesta lim rullängd är svårt. kostnader tapeter nivå vymeryat nivån på golvet, inte taket, eftersom den visuella tapeter linjen ska matcha nivån av möbler.

  De har oftast bakom en soffa eller framför honom. De är en stor duk föreställande någon tomt eller blomstermotiv. De är placerade på en vägg, okleivaya det partiellt eller fullständigt, och resten av rummet bildas vanligen enfärgad bakgrund. På grund av Photowall kan dela utrymmet visuellt och markera vissa områden.

  Mural som används för mer än 40 år, men har fortfarande inte förlorat sin relevans, och även tvärtom, ökar i popularitet, särskilt deras 3D motsvarigheter och varianter med utsikten. Det senare kan vara mycket större utrymme, vilket är viktigt för små vardagsrum.

  Vägginnesluten i lister kan ordna intressant utrymmet i rummet och hjälp i skapandet av en av de klassiska stilar.

  För att skapa dem med inte bara en mängd olika tapeter, men också en bit tyg, digitala väggmålningar.

  Deras användning måste först prestera bättre monofoniska bakgrundsbild och sedan ovanpå dekorväggmonterade insatser och begränsade trim eller lister. När du väljer insats material måste ta hänsyn till att de måste vara hårdare grundläggande bakgrunden av väggarna.

  rådet Väggar kan inte bara tapetserade, utan också för att måla en ljus eller pastellfärger.

  Stora insatser används för zonindelning rymliga vardagsrummet om rummet är smal och hög, korrekt monterad insats för att minska dess höjd och göra visuellt större.

  De används sällan för dekoration av hallen, de föredrar kreativa människor, som gillar att omge sig med ovanliga saker. För denna typ av tapeter måste du ha en kombination av flera stycken eller rullar sina olika varianter. Färg och konsistens påverkade inte vad de mer kontrast, desto bättre.

  Med flikar som kan skäras helst form: kvadratiska, rektangulära, romboid, är det möjligt att skapa en panel eller ordna dörr- och fönsteröppningar.

  I ett utförande av sina idéer i praktiken, bör utvidgas första skurna bitar och se hur de ser ut tillsammans, sedan fästa dem till önskad plats, men det viktigaste - överdriv inte, annars tanken skulle vara en dålig film. En vägg eller ett litet område med trasor ser trevligt, men de klistras över hela rummet är redan löjligt. Resten av vardagsrummet bakgrunden måste väljas med en av de färgscheman, som ligger i de flesta transplantat.

  Innan denna kreativa arbetet bör dock beakta de föreslagna designers alternativ och sedan välja den mest lämpliga.

  Kombinerat mottagning tapetsering i vardagsrummet kommer att ge det en speciell charm. Det är nödvändigt att genomföra alla regler och smakfull, och rummet kommer att glittra med ovanliga kombinationer. Men varje arbete kräver en grundlig strategi, en kombination av några av de föreslagna alternativen bör först läggas ut i detalj, så att det är harmoniskt kombineras med möbler och såg bra ut i rummet självt.

  Inga kommentarer ännu, men du kan skriva din åsikt eller ställa en fråga.

  Vi väljer tapeter i rummet i kombination 2017: 35 foto och design

  Skapa original och minnesvärd interiören är inte svårt - bara välja rätt kombination av tapeter i hemmet allt ska vara vackert - det är inte en regel, och önskan inredningsmodet 2017. Det handlar inte om vad du behöver spara, samla vackra och dyra saker, tvärtom . Allt som är egentligen inte nödvändigt, allt skräp upp din lilla värld, inte lämna lägenheten. Men valet av rätt saker att göra ditt liv varmt och skönt. Och inte det sista steget här - en tapet design. Om du vill ha en elegant, original och smakfull klistra över väggarna behöver en kombination av tapeter.

  Bakgrund i hallen i lägenheten tillsammans: Alternativ 2017

  I år tyngdpunkten är placerad i vardagsrummet är på väggen - du kan vara lite av möbler, och det behöver inte nödvändigtvis vara en elit, modern, men bakgrunden får inte misslyckas. Att väggarna - det är också en visuell tekniker som hjälper ändra proportionerna av utrymmet. Och du kan kombinera tapeten så att denna kombination gav önskad visuell effekt.

  I år kan du pokleit tapet i tre steg:

  • Landskap design;
  • Vertikal design;
  • Patchwork design.

  Kombinationen av tapet med vertikala ränder är bäst anpassade för ett rum med ett lågt tak

  Om vertikala ränder kombineras på rätt sätt, de är inte bara visuellt öka rummet, men också "utsträckt" det. Vad man inte kan göras, eftersom det i kombination med stora ränder och ljusa mönster, utskrifter.

  Kombinationen av tapeten i hallen: ett lapptäcke som kombinerar

  I själva verket är en kombination av ett lapptäcke simuleras på väggen. Om du väljer rätt tapeter, de "bli vän" med varandra och skapa en hel sammansättning på väggen.

  Detta lapptäcke - anställning svårt, och innan du tar honom, måste du se mer än ett exempel för att förstå kombinationen. Om du är rädd att inte klara, inte ta mer än tre typer av tapeter en färg.

  • Värme-violett;
  • Levande-lila;
  • Blekrosa.

  Quiltning innebär att kombinera noggrann tänkande genom färg, form och konsistens av tapeter

  Om detta pussel kommer att delas i lika stora bitar, kommer den önskade effekten inte. Bitar av storlek ska vara annorlunda. Du kan hålla samma bredd, det kommer att underlätta arbetet, men längden av fragmenten får inte vara densamma.

  Bakgrunder ska vara i harmoni - kombineras i mönster, struktur, färger och temat närhet. Och, naturligtvis, bör inte förväxlas med eliten budget tapeter alternativ.

  Alternativ för kombination av tapeter i rummet: en kombination av regler

  Vi kan urskilja åtta enkla regler, kombinationen av tapeter, som hjälper dig intressant och skickligt förändra interiören.

  Reglerna för att kombinera tapeter:

  • Helst om du köper tapeter, inte bara på ett ställe, men också från samma tillverkare, då blir det lättare att hänga tapeter, och matcha;
  • Att välja rätt harmoniska designen tapet en tjocklek, kvalitet och även en enda prissegmentet;
  • Alternativ för kombination måste hitta en rulle någonstans i det inre, om till exempel, en vägg med grön, låt samma gröna möts i mönstret av kuddar;
  • Om du använder tapet med en rik, saftiga ornament, måste du ta en annan typ av tapeter, som kommer att vara neutral, enformigt;
  • Om utrustningen kommer att fortsätta även tapetsera taket, kommer du visuellt göra rummet rymligare och framför;
  • Att arrangera accenter i rummet, behöver du bakgrundsbild som färg till möbler, textilier och tillbehör på denna bakgrund såg mer fördelaktigt;
  • Om möbler i rummet lite, är det intressant att fylla utrymmet kan tapets med stora, ljusa, texture mönster - och tomhet försvinna;
  • Den vanligaste alternativet - accent vägg, en vägg med den ljusa tapeter limmade, klistras och andra neutrala nyanser.

  Det är inte bara en kombination av färg och mönster av tapeter, men deras tjocklek, och - faktura

  När du väljer tapeter för en kombination, vara säker på att be säljaren att rulla en rulle. Och om du väljer tapeten på ett ställe, bifoga spolarna med varandra, försök att se om det finns rätt kombination.

  Bakgrunder för Hall: kombineras i en modern stil

  Om rummet är stort och rymligt, är det möjligt att ha mer. Du kan plocka upp och ljusa färger, och är mycket saftiga, lite för aktiv. Du kan spela med stort tryck.

  Om rummet är liten, då valet av tapet du måste vara försiktig - pastellfärger väljs oftast i kombination med abstraktion och geometriska mönster.

  Om rum som vetter mot norr, är tapeten nödvändigt att välja bara varma färger, annars rummet inte kommer att vara bekväm. I söder rummen, respektive, är det vettigt att ta tapeter svala toner.

  Om Vardagsrummet är rymligt - kan du experimentera med ljusa färger, om det motsatta - en liten, då ljusa färger fungerar bäst

  Om rummet är för dig - det är framför allt, elegant plats, semesterort roligt, glädje, gärna ta pärla eller guld tapet.

  Hur man kombinerar tapeten i rummet: bilder och tips

  Att välja rätt material - detta är den största svårigheten i denna process. Bakgrunder måste vara av samma struktur. Om denna regel bryts, när limning kan det vara svårt, till exempel sömmarna syns. Tyger olika tjocklek är disharmoniska i viss utsträckning.

  En annan "omöjligt" - är användningen av flera typer av tapet med ljusa dekorativa effekter. Hänvisar till tapet med ljusa mönster, effekten av överströmningen, med en stor reliefmönster.

  Ofta misstag görs exakt i valet av planen. Det kan vara antingen ljusare möbler, tillbehör, eller kombineras med dem.

  Huvudregeln av kombinationen - är det först nödvändigt att bestämma den grundläggande tonen i tapeten, och välj sedan tapetklister och möbler

  Om vi ​​talar om trender 2017, kan följande punkter framhållas:

  • Detta ljusa, intrikata mönster på tapeten;
  • Broderi och relief på ytan av tapeten;
  • Orientaliska motiv;
  • Extremt ljusa färger;
  • Remsor av alla typer och ränder;
  • monogram;
  • Varianter av blågröna spektrum.

  Även vanliga Khrushev kan transformeras genom en kombination av tapeter. Detta gör interiören mer levande, dynamisk, inte så tråkigt.

  Stoppning skär i det inre av hallen

  Denna metod för att dekorera väggarna, vilket ger rummet en riktig designer look.

  För de insatser kan du använda:

  • Väggmålning på den centrala väggen;
  • 3D-tapeter som otroligt sätt att visuellt utöka utrymmet;
  • Mönstrade skär, som är begränsade av ramen lister eller om de viktigaste duk;
  • Kontrasterande tapeter klistra vissa arkitektoniska Element - takfot urtagning eller utsprång.

  Kom ihåg att mönstret på tapeten på något sätt bör inte överskugga varandra. fantastisk upplevelse kan uppnås genom en kompetent kombination av tapeter - en ljus och catchy insatser göra plats tycktes ändra deras storlek. Samma rum ser annorlunda ut, om det finns olika bakgrunder.

  Tapeter är perfekt som en insats och perfekt uppdatera alla inredningar

  I det första fallet de är ensamma, lugn, pastellfärger - rummet uppfattas på ett sätt. Om den centrala väggen är en dynamisk infogning, kan det verka som om det är ett annat rum i lägenheten med en annan plan.

  Fullkorns skär väl rita olika innebörd av ett rum som visuellt skilja dem från varandra. Till exempel, om det är ett rum, som också utför funktionen i sovrummet, den del av rummet nära sängen bakgrunder mjuka, varma toner, och nära skrivbord eller matsalen är en övergång till en mer spännande färg.

  Kombinerat bakgrunds hall (video)

  Kombinera tapet - processen är inte bara komplexa, men också fascinerande. Med ett brett urval av tapeter har en massa alternativ intressanta förändringar. Det viktigaste är att förbereda sig för dem, granskar inte ett fotovariant.

  Design kombinerad tapet i hallen (foto)

  © 2017, homeli.ru. Kopiering är tillåtet endast med en länk tillbaka till källan

  Kopiering är tillåtet endast med en länk tillbaka till källan

  Kombinerat tapeter i rummet 2018: foto, design och variation

  För närvarande används i stor utsträckning kombinations tapeter, som skapar en mycket effektiv och modern interiör kombinera tapet i rummet ganska allvarlig fråga som bör behandlas med särskild uppmärksamhet. Rummet är avsedd för mottagning. I detta sammanhang bör en speciell atmosfär råder. Därför måste du tänka noga och välja en färgpalett av tapeter, som kommer att pryda väggarna. Reparationer och underhåll av rummet - en procedur ganska kostsamt. Med hjälp av enkla kombinationer av tapeter, kan du inte bara spara pengar genom att köpa till exempel, dyra tavlor för priset, men också att skapa rum i ett lyxigt stopp.

  Tack vare de visuella effekterna kan rummet vara större. Om du håller dig till en smal rektangulär rum på den långa väggen tapeter ljusa färger och kortare bladet till 2-3 nyanser mörkare, då rummet ser större.

  Kombinerat tapeter för publiken: fashion 2018

  Att skapa en konstruktion lounge En viktig roll tilldelas väggarna. Kombinerat tapet i rummet framhäva inredningen, gör konstruktionen moderna och eleganta. Riktigheten i registreringen beror på en kombination av färger följeslagare och olika texturer på väggarna. Rätt kombination av hjälp att visuellt utvidga gränserna för utrymme, för att understryka ämnen och trender.

  Kombinationen ger inte för användning av endast 2-3 nyanser. Du kan kombinera flera olika typer av tapeter, kan bara 1-2 toner skiljer sig samtidigt som de

  Det är en kombination av tapeter för hallen 2018:

  • Vertikal design;
  • Landskap design;
  • Patchwork design.

  Korrekt kombinera olika vertikala ränder visuellt förstora utrymmet och utöka höjden på rummet. Förresten - inte kan kombineras med ljusa ränder, stora mönster eller motiv. Det ser inte mycket extravagant.

  Horisontella ränder kombineras inte med alla bilder. Men träpaneler - perfekt för en sådan geometri och skapa en snygg design.

  2018 blev det på modet lapptäcke kombinera. Med separata längder av tapet eller väv kan kombineras invändiga paneler sticker ut nischer inramade fönster och dörrar. Viktigast av allt - inte överdriva, så att rummet var inte som en gypsy house

  Metoder för att kombinera tapeter oumbärlig i ett utrymme som har en oregelbunden form, eller den har ett urtag eller ett utsprång. För att göra en nisch visuellt djupare i detta område bör klistras tapeter mörka nyanser.

  Det anses också vara på modet i 2018 tapeter. Vattenfall behöver abstrakt, fotografering städer natten inte lämna piedestal av mode i över 50 år, förbättras varje år. Svartvitt foto Night Manhattan är fullt möjligt att lägga till enfärgat beige eller persika tapeter.

  En av de mest intressanta teknikerna för klassisk stil är ett litet torg eller rektangulära segmentet tapet med en prydnad, dekorerad med baguette ram, som en målning. Kombinationen av horisontell tapet i den nedre delen av väggen kommer att göra rummet en verkligt aristokratisk.

  Välj tyg bör beroende på inre temat

  Slutligen utvecklingen 2018 - är en 3D-tapet. Med deras hjälp är det möjligt att väsentligt öka ännu ett litet rum på området. Du kan pokleit 3 ​​D bilder, som visar de spektakulära natursköna platser och kombinera dem med enfärgat tyg. I ett sådant fall att någon av besökarna lounge fira smaken av hyresvärden och originalitet.

  Hur trevligt att kombinera tapeten i hallen: creative interior

  En viktig punkt när man kombinerar och väljer en tapet för rummet - miljövänlig. Lounge - träffa människor, så det borde vara så mättad med syre. För vardagsrummet bör väljas tyger vars sammansättning inte innehåller starka kemikalier. Viktigt - tapeter ska passera luft och innehåller inga föroreningar.

  Papperstapet för priset är ganska billigt och miljövänligt. Men denna typ av målningar är en nackdel - bräcklighet och instabilitet för ultravioletta strålar.

  Vinyl tapeter är mer praktiskt. De är hållbara och bidra till att dölja ojämnheter på väggarna. Färgskalan är ganska bred, men det finns en nackdel - tapeten inte läcker luft.

  Non-woven tapet - tjock och tålig. De inte bleknar i solen, inte rädd för fukt, men också att de kan målas

  Bakgrund av folien är perfekta för klassiska och moderna inredningslösningar. Bidragit till att öka ljudisolering och skydda väggarna från skadlig strålning. Håller svalt på sommaren och varmt på vinterdagar.

  Textil tapeter kommer att bidra till att skapa i rummet en lyxig och mysig miljö. Dessutom ser de fina sådana bakgrunder är resistenta mot smuts och blekning. Samtliga ovanstående typer av tapeter kan kombineras.

  Några regler, för en vacker kombination i 2018:

  1. För en stor och rymlig hall kan du välja rika och ljusa färger;
  2. I ett litet vardagsrum är det bättre att klistra in pastellfärgade tapeter i kombination med japansk abstraktion eller geometriska stora figurer.
  3. I hallen, som ligger på norra sidan, är varmare nyanser mer lämpliga, i de södra rummen - kalla färger;
  4. Om du vill skapa en ständig stämning av semestern, är det bättre att använda gyllene, pärla tapeter.

  Så här klistrar du in bakgrundsbilder av två färger i hallen (video)

  Ett urval av tapeter till hallen: kombinerade variationer

  De mest framgångsrika och mångsidiga design för hallen - en kombination av beige och brunt, oliv och orange, vinrött och rosa, grönt och gult, blått och vitt, lila och grått, lila och silver nyanser.

  Dessutom, i vissa fall, ser ideellt ut samma, monofoniska tapeter, olika i en ton. Alternativ för att kombinera kan komma upp dig själv, eller se de bilder som redan har skapats av designers.

  För att uppnå ljusstyrka och individualitet i rummet, bör du vara uppmärksam på olika färgkategorier

  Huvudregeln här är att du inte behöver applicera mer än 3 mättade, ljusa färger samtidigt. Och om de två färgerna - ljusa, då måste den tredje vara nödvändigtvis neutral.

  Vackert ser kombinationer av blank tapet med matt, grov och smidig.

  Trend 2018 - ritningar och fotografier. De mest fashionabla trenderna 2018 är en abstraktion med geometriska figurer, mönster och ränder. När väggarna är separerade horisontellt ska det övre området klistras med ränder och den nedre med monofonisk tapeter.

  Design i detta fall kan betonas av vackra paneler.

  Mycket för att skapa moderna interiörer används den så kallade accentväggtekniken, som förresten också kommer att vara relevant år 2018. Med hjälp av denna teknik skapas ett fokus i hallen i en viss zon. För att bestämma accentväggen i rummet är det tillräckligt att titta på vilken vägg de står inför de flesta med ögonen.

  Välj bakgrundsbild för accentväggen du behöver kontrast, ljus, helst med mönster eller tapeter. I så fall är alla andra väggar täckta med en maximalt neutral, monofonisk färg

  Denna metod för dekoration kan appliceras inte bara till hallen, men också i vilket rum som helst. Det är accentueringen av en vägg som gör att du kan spara pengar avsevärt, eftersom dyra och uppmärksamma dukar finns bara på en av väggarna eller på små delar av den.

  Hur man klistrar in korridoren med olika tapeter: idéer och metoder för deras genomförande

  Det viktigaste när du kombinerar bakgrundsbilder är rätt materialval. Kombinans specificitet skiljer sig från standardlimningen.

  Bakgrunden ska ha samma struktur. Detta förhindrar svårigheter att limma och maskera synliga sömmar på grund av banans olika tjocklek och struktur.

  Det är oacceptabelt att använda flera typer av målningar med dekorativa effekter - catchy mönster, kompletterat med överflödeseffekt, tapeter med ett stort lättnadsmönster

  Med hjälp av kombinerad tapet kan du skapa en exklusiv inredning.

  Det spelar ingen roll om det är planerat att skapa en kombinerad design - i en Khrusjtjov, en studio eller ett lanthus. Med rätt vald kombination av tapeter i rummet, kan du utöka utrymmet, dela arbetsområdet och rekreationsområde, för att skapa fokus på styling, ändra mängden utrymme att dölja oegentligheter av väggarna, lyfta fram fördelarna med rummet. Dessutom hjälper det kombinerade interiöret att spara betydligt. Vid rabatter kan du köpa resterna av lämpliga nyanser av dyra målningar och göra rummet elegant.

  Hur man korrekt kombinerar tapet (video)

  Den ursprungliga kombinationen av tapeter i hallen

  Man bör komma ihåg att den korrekta kombinationen och valet av tapeter i hallen kräver att ett preliminärt projekt skapas. För att skapa en design måste du först bestämma väggens huvudton i rummet och bara välja andra nyanser.

  Huvudtonen kan kombineras eller vara lättare än inredningsdetaljer - möbler, kuddar, ljuskronor, lampor, gardiner

  Det blir bättre att utveckla en kombinerad design efter att möbler och inredningsprodukter har valts, eftersom den viktigaste uppgiften i detta fall är att betona originalets originalitet.

  Kombinerad tapeter i hallen: modetrender 2018

  Trender i 2018 - en mängd olika mönster på tapeter, broderier och präglade ytor. Sådana kombinationer passar perfekt både i modern och klassisk inredning.

  Designen ger dekoration av väggar i mjuka pastellfärger, eller ljusa. Lämna inte den fashionabla piedestalen i 2018 kinesiska / japanska tecken

  Mycket populär i 2018 trycker med vegetation. Ett obligatoriskt tillstånd är en kombination av matt eller lättnad målningar.

  Kombinerad tapet för publiken: 39 alternativ (video)

  Bland sådan sort är det viktigaste att inte göra ett misstag i valet. Tänk på designen av rummet och implementera det!

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  40 − 33 =