Kombimaskin för trä

Träbearbetsningsmaskiner kombinerade Home

Hittills köper en träbearbetning maskin i huset, är var och en kan. Med den kan du utföra en mängd olika funktioner. Arbete ovan anordningar är i stånd att på ett säkert sätt med plywood, spånskivor och olika andra träbaserade material. I storlek maskiner är helt olika, såväl som i dess funktionella delar. Nominell kapacitet på enheten är cirka 2500 watt.

Beroende på dess förändringar och arbetsfrekvens modellen. Många konsumenter, när man väljer en maskin för hemmet, uppmärksamma sågnings olika vinklar. Den viktiga roll som storleken på bordet direkt. Den skärdjup kan vara annorlunda, och detta bör beaktas.

Användning träarbeten kombinerade svarvar, kan utövas skarvvinkel. Yet denna process är känd som hyvling. Kant med arbetsstycket kan placeras på ett säkert sätt.

Om skörd av liten storlek, är det möjligt att göra hyvling kanterna. Vid sågning samma kan göras på olika sätt. I vissa fall är det nödvändigt att göra det hela korn. Genom att använda rätt elverktyg, ändra placeringen av arbetsstycket är alltid möjligt utan problem. Det skulle också göra snittet exakt längs träfibrerna.

Träbearbetning kombinerades (universell) av denna storlek är optimala. För skarvning, många modeller är idealiska. Den maximala skärdiametern är cirka 250 mm. Skärdjup kan justeras med en spak. Ändfräsen installeras i alla modeller med 12 mm diameter.

Sågbordet ingår i satsen är ganska trevlig. Reglera det tomt kan vara helt lugn. Den nominella rotationsfrekvensen är 7 tusen. Rpm. enhet spänning i genomsnitt är cirka 230 V. skyddssystem i alla modeller tillförlitliga.

"Starman" företagets kombinerade träbearbetningsmaskiner recensioner är bra, och många köpare föredrar modellerna från detta märke på grund av att underlätta för deras användning. Vinklarna kan ställas in för att skära någon. För hyvling planet träarbeten kombinerade maskiner är idealiska.

Också de kan vara engagerade i fräsning, och detta bör beaktas. Stängsel för sågklingan levereras som standard med. Också inställd på att maskinen kan du hitta spaltkniven. För den tvärgående sågning av trä tillverkare har gett en speciell hållare. Dess vinkel kan också justeras. Från knivaxeln vid maskinen är inhägnad.

Träbearbetning kombination maskin D300 på parametrarna är ganska underlägsna moderna motsvarigheter. Detta beror primärt på den låga effektanordningen på 1500 watt. Observera dessutom att gränsfrekvensen hos mekanismen är knappt 40 Hz. Således gör minut axeln små svängar.

Genom sågning trä maximal vinkel är det möjligt att ställa in 45 grader. Diametern hos skärhjulet träbearbetning maskinbordet (kombinerad) är 125 mm. Finish hål tillhandahålls för den av tillverkaren. Hyvling djup i denna modell kan justeras på grund av att kontrollgruppen.

Många kunder väljer Träbearbetning kombinerade maskiner av detta märke på grund av sin höga kvalitet. De flesta modeller kan användas för raka hyvling av trä. Skarvning arbetsstycket i en vinkel kan också utföras. Motorer installeras endast asynkron typ och märkeffekt genomsnittet är cirka 2300 watt.

Enheter som är utrustade med ett skyddshölje. Anslut dammsugaren till mekanismen, är det möjligt, kommer tack vare arbetsplatsen alltid vara fri från damm. Powered träbearbetningsmaskiner utförs endast av en enfasig nätverk. En minut axel kan utföra mer än 5000. Rev. Chuck som standard försedd med en diameter av 15 mm. Arbetsfrekvensen för anordningen är i ett område av 45 Hz.

Maskiner att företaget är mycket bekvämt att justera vinkeln på snittet. I det här fallet, klippen är ganska tillförlitliga. Som ett resultat är det möjligt att arbetsstycket att åtgärda väl under arbetet. Planer på ett plan kan göra. För raka hyvling Träbearbetsningsmaskiner kombinerade passar dåligt. Men skarvning av kanterna kan göras ganska effektivt.

På tomgång axel per minut gör mer än 5500 rpm. Hyvling djup som är lika med högst 3 mm. bladlängd, som är tillgänglig i en uppsättning, är 240 mm. Sågblad, har typiskt en tjocklek av 1,8 mm. Bland de brister bör noteras noisiness verktyg. På ett avstånd av 10 meter anordning utmatar en genomsnittlig 89 dB.

Vilka egenskaper hos verktygsmaskiner "JET"?

Motorerna i alla modeller installerade enfas. Kör kondensatorer de innehåller en serie av "C6". Nominell spänning modell är ca 230 V. Avvikelsen sålunda den maximala kan vara upp till 10 V. arbetsfrekvens av mekanismerna är vid 43 Hz. Mått tabeller varierar.

Justera positionen av arbetsstycket hållaren kan använda. Skyddskåpa i träbearbetningsmaskiner installerade. Området av vinklar av skurna arbetsstycket varierar från 0 till 45 grader. Diametern hos öppningen är 30 mm. I sin tur, är tjockleken av skärskivan 10 mm. Skärdjup för alla modeller kan justeras.

Modell av detta märke är mest lämplig för fräsning. Hyvling av trä på ett plan kan göra. Dessutom träbearbetningsmaskiner i en hemmiljö används ofta för den längsgående sågning av arbetsstycket. Gör det möjligt för ett hörn eller kant. Nominell effekt modeller - cirka 2450 watt. Motorerna är monterade på en ram uteslutande asynkron typ.

På tomgång axel kortnummer tillräckligt snabbt. Det maximala djupet för hyvling av trä är lika med 3 mm. Sågbladet i uppsättningen inkluderade 250 mm i diameter. Ansluta dammsugaren till anordningarna som möjligt. I detta fall är dammet under drift absorberas direkt.

Rysk tillverkare av "Energomash"

Många träbearbetningsmaskiner (kombinerade) för detta märke hemma skiljer sig från andra enheter med dess prestanda. Detta beror till stor del installation av ytterligare glidlager. Distanserna i träbearbetningsmaskiner kunna säkerställa fastställande stelhet av arbetsstycket. Säkerhetssystemet installeras i samtliga modeller. Vid minsta fel i mekanismen för låset aktiveras omedelbart.

Den nedre ramen är gjord av svetsade på maskiner, och det skiljer sig hög tillförlitlighet och är i stånd att motstå tunga laster. Noggrannheten i bearbetning av trä från hållaren. Vinkeln kan justeras dem genom att ändra positionen av hävarmen. Fräs arbete kan utföras på maskinerna varierade. Hyvling vinkel ovanstående modeller passar bra. Dessutom är livsvillkor har möjlighet att enkelt engagera sig i både längs- och tvärgående sågsnitt ämnen.

Träbearbetningsmaskiner "Titan"

Maximal hyvling bredd vid modeller företaget gör i genomsnitt ca 200 mm. I detta intervall av djup kan justeras från 0 till 5 mm. Såg max bladdiametern. 200 mm. Ändfräs uppsättning storlek av 12 mm, och inpassningshålet av sågbladet - 32 mm. Tabeller finns en mängd olika dimensioner.

Rotation skär kan utföra med en enda spak. Motorerna i alla modeller som tillhandahålls av tillverkaren av den asynkrona typen. Kondensatorer i dem är märkta "C6". Nominella effektspänningen är cirka 200 V. Indikator driftsfrekvensen är vid 30 Hz.

Många kunder väljer inhemska kombinerad träbearbetning sade företaget på grund av sin mångsidighet. Det arbete de kan utföra en mängd olika. Skydd för alla modeller som tillhandahålls av tillverkaren. Dammsugnings dammsugare för att mekanismen är det möjligt att ansluta. Chuck som standard finns det 15 mm i diameter. motorer makt i genomsnitt är cirka 2500 watt. Vid tomgång drivaxeln per minut gör mer än 5000. Rev.

Noggrannheten hos träförädling garanterar hög. Justera vinkeln på snittet på alla modeller som möjligt. hållare på borden fixeras mycket hårt. På grund av detta, kan arbetsstycket monteras i nästan vilken position som helst. Mekanismen för att ändra vinkeln på snittet där, och vakter som standard ingår. Som ett resultat kan man säga att modellerna av detta märke är lika effektiv förmåga att hantera hyvling, skarvning och såg hugga ved.

Kombimaskin för trä: populära modeller och priser

Många hus mästare i den arsenal av en multifunktionell maskin för trä butiker. Den tillåter dig att utföra olika operationer. Således kan den användas för att tillverka en mängd olika träprodukter.

Dessutom bör sådan utrustning betraktas som ett verktyg för att genomföra kreativa idéer. Genom att använda den i sitt hem studio, är det möjligt att producera längd, sido- och vinkelskär sågklingan.

Typer av kombinerade maskiner för trä

Också, dessa maskiner tillåter de plana delarna av planet och dess sida. Och i modeller av moderna multifunktionella maskiner, som erbjuds till olika priser, är det möjligt för den mekaniska arbetsstycket.

På den inhemska marknaden finns det flera varianter av denna utrustning, vilket gör effektivt lösa problem för bearbetning av trä. Det finns flera modeller som konsumenterna är mest efterfrågade.

Multifunktionell maskin Corvette 322

Det bör ses som en modell för kombinerad utrustning för bearbetning av trä. Med hjälp av denna enhet, kan du göra ett stort antal olika verksamheter.

Tillämpa en kombinationsmaskin i sitt hem verkstad, du kan producera timmer bearbetning. Detta uppnås på grund av närvaron i Corvette 322-serien har:

 1. Skära längs styrskenan.
 2. Hyvling tjocklek.
 3. Tvärgående och längsgående sågning.

Dessutom kan denna utrustning kan användas för att utföra borr- och fräsoperationer. Om utrymmet är begränsat, kommer användningen av en sådan maskin öka produktionskapaciteten i hemmet snickarverkstad, eftersom det är kompakt och tar inte upp mycket plats. Han var till och med i ett litet område rymmer utan problem.

Som kraftverket, vilket resulterar i förflyttning av maskinen, verkar i denna modell asynkronmotor. För säker användning har en motorskydd. Tack vare honom, uteslöt situationen med spontan motorn igång när ett strömavbrott inträffar.

Tack vare banddrivmotorn skyddas mot överbelastning. För att skapa en skrivbords tillverkaren ett material som används grått gjutjärn. Desk gjutna eller polerad.

 • Om vi ​​talar om konfigurationen av utrustning och välj sedan närvaron i utrustningen av denna modell, tre knivar, över vilken är en skyddande band.
 • Det är också att utrusta denna modell har en parallell guide, vilket möjliggör sågning och hyvling av detaljerna.
 • Mer har två förlängningar avsedda för skrivbordet.
 • Också, en kombinerad maskin utrustad med en sågklinga, över vilket skyddskåpan är installerad. Bortsett från dessa, finns det tre munstycke för en dammsugare.

Automatisk matning av arbetsstycket i den kombinerade maskinen är anordnad för mätaren. Dessutom är det möjligt att justera bladets höjd. Clamp finns på skjutbordet. Tack vare det gav robusta klämarbetsstycken när de utför uppgifter på deras snitt.

För att göra en fräs- och borroperationer på denna kombinerade utrustning ägare kan använda pinnfräsar. När de används på skrivbordet stycket kan roteras en gång i tre projektioner.

En av funktionerna i denna utrustning den stora massan av maskinen. Därför är vibrationer i samband med sitt arbete uteslutas.

Om vi ​​talar om de tekniska egenskaperna hos denna modell kan vi konstatera att den Corvette 322 drivs av växelspänning på 220V. Kraften i denna enhet är 2,2 kW. Spindelrotationshastighet har fyra tusen. Rev / min.

Kombinerad maskin Zenitech MFL-300A

En annan populär modell av utrustning för behandling av träprodukter - Zenitech MFL-300A. Den är utformad för att utföra ett brett spektrum av verksamheter.

I synnerhet kan det göras: de tvärgående och vinkelskärning; hyvling; fräsning; tråkigt.

I termer av dess tekniska parametrar, han har mycket gemensamt med den modell som beskrivs ovan. Mått på maskinen på följande: 1130x800x700 mm. Dess vikt - 200 kg. Denna utrustning drivs av 220V elnätet. Kraften i denna modell är 3,2 kW.

På marknaden modell som föreslagits till priset av 2600 dollar. Vid utförande av operationer på denna kombinerade svarv spindel roterar med en hastighet av 4 tusen. Rev / min. I maskinen utrusta har 3 blad.

Denna modell är sämre i termer av makt som diskuterats ovan. Men om du läser bruksanvisningen för maskinen då i allmänhet är det inte mycket annorlunda än sin bror i termer av dess tekniska egenskaper. Strömförbrukning i denna modell nedan - 1,5 kW.

Den kan anslutas till växelspänning på 220V. Dess dimensioner är 920x1210x970 mm. Som för vikt, är vikten av denna kombination av utrustning 145 kg. Denna inställning kan användas för följande aktiviteter:

Kombinerad maskin ML 292-2

Denna modell av snickeriutrustning också hör till gruppen av multifunktionella enheter. Med den här enheten kan utföra ett brett spektrum av behandlingar av trä arbetsstycken.

Naturligtvis, precis som alla annan utrustning, den här modellen kan användas till följande åtgärder:

När det gäller värdet av denna kombinationsmaskin är tillgänglig för de flesta inhemska hantverkare. På marknaden det erbjuds till priset av 700 dollar. Tillämpa den att utföra olika operationer är tillåtna i övningar på ett träd.

Denna kombinerade maskin har 1000x910x390 mm dimensioner. Dess kapacitet är 1,5 kW. Det kan verka från nätspänningen på 220V. När axeln roterar med omkring 3580. / min. Utrustning av denna kombinerade maskinen det finns en cirkelsåg med följande dimensioner 1x6 × 250 × 35 mm.

Kombinerade snickeri maskin MLQ 343

De som letar efter sin verkstad träbearbetningsmaskiner kompakt storlek till ett överkomligt pris, bör du vara uppmärksam på modellen MLQ 343.

Den största fördelen med denna utrustning är dess kompakt storlek, så att du kan installera det även i en liten verkstad, utan att orsaka någon olägenhet för sig själva.

Denna maskin har dimensionerna 1210x1050x810 mm. Som för sin vikt, det är denna modell 190 kg. På marknaden modell som föreslagits till priset av 1390 dollar. Denna prislapp är helt rimligt, med tanke på att modellen tillhör en grupp av professionell utrustning.

Denna maskin på ett träd kan vara från nätspänningen på 220V. Dess effektförbrukning är 1,5 kW. Vid drift utrustning spindel roterar med en hastighet av 3100 varv / min. Följande åtgärder kan utföras med denna apparat:

Användningen av multifunktionella utrustning i praktiken

Multifunktions träbearbetningsmaskiner - ganska sofistikerad utrustning, så du bör innan du börjar läs instruktionerna för deras användning, för att inte stöta på problem eller behov av reparation. För information om hur man använder sådan utrustning, han vet inte alla erfarna snickare.

Därför är studiehandledningen ett måste. Det bör dock noteras att oavsett tillverkare, alla modeller har en multifunktionsmaskiner samma driftsprincip. På bruket av tillämpningen av denna utrustning kommer att diskuteras nedan. Som ett exempel, ta den multifunktionella Performax PKM maskin 300.

Bland alla de funktioner som besatt av modern modell av träbearbetningsutrustning, är det mest populära skärmaterial. Detta är inte förvånande, eftersom de flesta av dem är ganska moderna enheter stort skrivbord, som tillåter dig att enkelt göra de stansade ämnena.

Om du behöver skära träprodukter så långt som möjligt, i det här fallet är det viktiga bredden av arbetsstycket. Betydelsen av denna faktor är viktig på grund av att maskinen olika storlekar av stationära datorer.

De flesta av dagens modeller av träbearbetningsmaskiner är det möjligt att skära trä ämnen i en viss vinkel, och även luta.

Detta säkerställs genom det faktum att sågbladet är närvarande i utrustning av snickeri utrustning kan roteras. Möjligheten att rotera skrivbordet finns endast på vissa modeller.

Däremot kan inte alla maskiner med många operationer sågbladet roteras. Vissa tillverkare inte i sina modeller möjlighet på grund av att det Det komplicerar maskinkonstruktionen. Fortfarande, lätt skörd, skiljer sig inte mycket vikt och dimensioner är det möjligt att lösa i en vinkel, genom dem mot sidan av distansen, som kan lutas.

Om en separat styrstång rörelse sker anliggning på vilken det finns en skala, kan anses vara sådan utrustning den bästa hemarbetande. Och allt på grund av att använda det, är ägaren kan låsa arbetsstycket vid önskad vinkel.

I vissa fall kan stoppet flyttas till snittplanet. I detta fall är justering utförs med hjälp av instrument för att mäta.

Alla många operationer Maskiner för trä- ämnen hyvling funktion. Dyra modeller är utrustade med en yta mätare. Detta gör det möjligt att utföra efterbehandling av arbetsstycken.

Om du har köpt maskinen har en tippbar stopp, de största utmaningarna fasade eller lager på ett plan som du inte har. men det är bättre stå på sidan av maskinen från den sida som är närmare sågklingan.

För att öka djupet av hyvling i ett pass, kan du göra manipulation genom att höja och sänka skrivbordet. Varje tillverkare i produktionen av snickeriutrustning, bygger i sina maskiner stationära datorer justering. Men stora svårigheter med konfigurationen av elementet. Med det klarar även nybörjare.

Varje hantlangare har ofta att göra med genomförandet av de behandlingar som i trä ämnen. Många människor använder dem för att utföra den välkända bågfil eller flyg.

Emellertid kan sådana problem förenklas avsevärt om använda snickeri utrustning trä. Detta sparar mycket tid hemarbetande, och dessutom gör det möjligt utan större fysisk ansträngning för att utföra uppgifter för borrning, sågning och bilning.

Marknaden erbjuder brett urval sådan utrustning vid olika priser. Tillsammans med modeller av inhemska företag, för varje tillgänglig och deras utländska motsvarigheter. Vilket alternativ att välja - alla bestämmer själv, som bygger på deras finansiella kapacitet.

Men för rätt val du behöver fokusera inte bara på priset utan också på funktionalitet. När allt kommer omkring vill alla verkligen ha en hemmastudio maskin som kan användas för att utföra brett spektrum av tillämpningar. Därför är funktionen hos svarven också nödvändigt att uppmärksamma.

Nuvarande modeller av utrustning skiljer sig åt i pris och funktioner, så att alla kan välja utifrån sina finansiella kapacitet lämplig modell svarv.

Att han hade tjänat under en lång tid, och under dess användning inte har problem, bör det vara efter den är installerad och elnätet noga läsa instruktionerna Rörelse. Då kommer du att undvika många bekymmer.

Universal multi träbearbetningsmaskiner för hem

Universal maskin för träbearbetning framgångsrikt ersätta mini-workshop. Av det stora antalet multifunktionsenheter måste välja rätt beroende på vilken typ av arbete och de typer av material. Inte minst när man köper spelar en workshop område. När allt kommer omkring kan multifunktionsmaskiner för trä vara ett skrivbord i ett miniformat eller full golv. Även golvmodeller är kompakt nog för hemmet, behöver utrymme runt för enkel placering och rörelseämnen guiden.

I de flesta fall har huset befälhavaren att ta itu med behandling av timmer och plank. Eftersom den kombinerade enheten måste nödvändigtvis innefatta en cirkelsåg. Det är användbart för att skära långa virke för att skapa ämnen till möbler, det vill säga någon manipulation av den primära trä.

Ytterligare arbetsstycken pare ner jämnt på rikthyvel, om maskinen innefattar en strykmått, är arbetsstycket bearbetas till en önskad tjocklek. Carving sker med hjälp av pusslet, som ofta anges i multifunktions design. Stationär Jigsaw mycket lättare till hands, inte stänger han inte befälhavaren att granska materialbanan, oroa dig inte om kursen av sågen, eftersom allt i förväg som enhet.

Dessutom, maskiner för trä utrustade med fästen för borrning, fräsning, kantning, falsning och spårstickning. Det finns modeller som kombinerar upp till 5 olika funktioner, medan andra ger bara två.

Ofta en kombination av många funktioner genomföras på bekostnad av kvalitet! Chansen är stor att det fungerar perfekt cirkelsåg kvarn är inte tillräckligt kraftfull. Därför är det önskvärt att stoppa på enheter kända tillverkare.

Flerfunktionsmaskiner

Hemma eller i ladugården, kan med hjälp av universella utrustning utföra behandlingen på en professionell nivå. Hushålls träbearbetningsmaskiner gör det möjligt att utföra följande åtgärder:

 • sågning längs och tvärs kornet användas för att skära delar, skärplattor och skär;
 • hyvling, inklusive storlek anpassar brädor (plankor, barer och paneler) och på ett plan profil;
 • hål gör - borrning;
 • slipning - grader elimineras från ytan, sag, svallvåg, skarpa kanter avlägsnas, objekten bringas till den erforderliga storleken och råhet;
 • fräsning - tillverkning av komplexa delar, profilerna av mönster skär
 • Mala - Behandling cylindriska delar.

Det finns två huvudkategorier av multifunktionsmaskiner:

 • verkställande organ ersätts av ramen typ av mat processor bilagor: Ställ in enheten - få en cirkelsåg, ange bruket - bruket. Detta är den mest kompakta Mini modell avsedd för små ströjobb;
 • Alla komponenter är placerade på ramen, är befälhavaren flyttas från en till en annan. Denna konstruktion är möjlig från golvmodeller. De är kraftfullare och enklare att använda. Genomförandet av varje nod genomförs på ett effektivt sätt, så att du kan utföra halvprofessionella uppgifter.

maskiner hushålls för trä som arbetar på en tvåfas nätspänning av 220 V, en tillräckligt ekonomiskt, så populär bland ägare av landet hus och fritidshus.

Ställdon universella maskiner

Träbearbetning flerfunktionsanordningen med hjälp av:

Förutom att kunna ersätta skärverktyget helt omorientera enheten kan du justera djupet av sågning eller fräsning: ett arbetsbord topp flyttas i vertikal riktning. Eftersom det är mobil, är det viktigt att uppmärksamma styvhet och kvalitet fästelement. Eventuella vibrationer helt elimineras, eftersom bryta noggrannhet. Hög beständig legering annan ram. Rörelsen av skärverktyget matas av en elektrisk motor. Det beror på dess makt kapacitet utrustningen.

Fördelar med multifunktionsenheter

I en liten hem verkstad är mycket lättare att placera handhållna enheter: cirkelsåg, kvarn, borra och sticksåg. Men träbearbetningsmaskiner öppnar många möjligheter framför sin egen:

 • arbete på maskinen är enklare än att hålla verktyget på vikten. Operatören blir trött, kan göra misstag eller ont, så om du planerar en serie arbetsstycken, ge företräde till maskinen;
 • Information erhålls högre kvalitet. Även utan specialkunskaper, på träbearbetningsmaskiner kan du göra en ordentlig produkt. När du arbetar med handverktyg är nödvändig för att samtidigt övervaka läget av arbetsstycket och verktyget. Medan under bearbetningen kräver uppmärksamhet bara för att material som har en positiv effekt på kvaliteten på färdiga produkter;
 • Det minskade tid att bearbeta ett stycke, så att du kan göra flera gånger mer än de manuellt med elverktyg.

Med alla fördelar med universella maskiner för trä har en allvarlig nackdel: det är omöjligt att uppnå professionell kvalitet bearbetning och hög precision. Därför branscher föredrar att använda specialutrustning. Dessutom har hushållsapparater inte ger för tung användning och kan snabbt misslyckas under tung belastning.

Några av de populära modellerna av universella svarvar

Denna träbearbetningsmaskiner är särskilt utformad för bostäder. Den tillåter dig att utföra olika arbeten:

 • sågning alla typer av trä i alla riktningar;
 • hyveln;
 • falsning;
 • fräsning;
 • produktion av spår, klackar, mejsling;
 • skärpning borrkronor och fräsar.

Arbetsstycket kan matas manuellt eller automatiskt. Bordsskivan är indelad i tre segment, har varje en bekväm fästelement. Alla manöveranordningar är täckta med skyddande sköldar, som flyttas tillsammans med arbetsstycket. Bottenröret är anordnad för anslutning av dammsugaren.

Specifikationer Caliber inhemsk träbearbetning maskin SEDM 2200

 • spindelns rotationshastighet 4100;
 • motoreffekt av 2,2 kW;
 • antalet knivar för fogning - 3;
 • Högsta hyvling bredd - 25 cm;
 • hyvling djup per passering - 0,3 cm;
 • maximalt skärdjup - 7 cm;
 • Cirkelns diameter av sågen - 25 cm;
 • den största diametern av klämman för fräsning - 13 MM4
 • hyvel djup i ett pass - 0,3 cm;
 • arbetsstycke höjd - 12 cm.

Maskinen för huset är utrustat med två fräsar, cirkelsåg, två slipskivor, borrar, fräsar, styr stopp och snabbchuck.

Hushålls enhet Corvette 320 avser den universella kategorin, så tillåter följande typer av virke bearbetning:

 • sågning längs och tvärs fibrerna;
 • prostrugivanie längs skenan;
 • borrning av hål;
 • olika fräsytor.

Det är mycket kompakt mini enhet för hemmet, som är avsedd för användning i områden med nackdel. Omkonfigureras mini maskinen är mycket enkelt och snabbt, driven av en asynkron elektrisk motor, som medelst remdrift ger rörelse till manövreringsverktyget. Arbeta bänkskiva gjord av gjutjärn och är utrustad med en guide för sågning och hyvling, transportirnym betoning. Hyvelknivar axel omfattas av skydd. Avlägsnande av sågspån produceras ansluten till en särskild kontakt med en dammsugare. Det är möjligt att ändra sågklingan höjd och pinnfräsning.

 • motoreffekt av 1,5 kW;
 • spindelns rotationshastighet 3500 rpm;
 • antalet knivar för fogning - 3;
 • Högsta hyvling bredd - 20 cm;
 • hyvling djup per passering - 0,3 cm;
 • maximalt skärdjup - 7 cm;
 • Cirkelns diameter av sågen - 25,5 cm;
 • sågning med en vinkel upp till 45 grader;
 • maximala sågdjup - 9 cm;
 • borrdiameter - upp till 1,3 cm.

Corvette 320 för huset är utrustat med snabbchuck, två klämmor, guider, borrmaskin, cirkelsåg Circle rasklinivatelem skjuter sågen och borr.

Mini enhet är speciellt utformad för hemmet eller liten verkstad. Funktioner av denna modell:

 • sågning ämnen i tvärled längs fibrerna, såväl som den önskade vinkeln;
 • hyveln längs kanterna och hörnen.

Behandling kan vara alla arter av trä, samt pressad board (OSB, MDF), laminat, plywood, kartong och plast. Anordningen är utrustad med en asynkron elektrisk motor. Den kompakta måtten gör det lätt att flytta den. Såg cirkel transparent säkerhetsskärmade höljet utrustat bänkskiva styrlinjal klämmor, remmar och en anordning för tvärgående skärhörn. Blade axel avskärmade också för att förhindra skador. För spånborttagning tillgänglig dammsugare anslutning. Utrustning för träbearbetning snabbt justeras.

 • motorkapacitet - 2,4 kW;
 • maximalt djup av hyvling - 0,3 cm;
 • Cirkelns diameter av sågen - 25 cm;
 • hjulrotationshastighet - 2850 RPM;
 • möjlighet att såga i en vinkel på 45 grader;
 • maximalt skärdjup - 9,7 cm;
 • hyveln axelns varvtal - 7700 rpm.

Träbearbetning Belmash hushåll enhet för huset är utrustat med en sågklinga, fästelement. maskinvikt 45 kg, är den avsedd att monteras på en arbetsbänk.

Tips för att arbeta på den universella träbearbetningsmaskiner

 • före användning för att ta bort häftklamrar, skruvar eller spikar av arbetsstycket, rengör den från marken;
 • starkt skeva delar prostrugivayte flera gånger i grunt vatten;
 • Servera bit smidigt i samma takt, hålla den med båda händerna, ändra placeringen av händerna, så snart en av dem är verkställande instrument;
 • arbetar med små arbetsstycken, använd langare och fixare;
 • för att förbättra bearbetningskvalitet, främja objektet längs fibrerna;
 • Om du vill hantera mycket långa delar, göra ytterligare säkerhetskopior;
 • fjärdedel välja vid låga matningshastigheter;
 • glömmer inte den eventuella inverkan av arbetsstycket i snabb kontakt med cirkelsåg emellertid minska matningshastigheten.

Flera videor på Kombinerade träbearbetningsmaskiner:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

34 − = 25